Tägtgren sa ide sústrediť na PAIN, v septembri nový album a potom turné. Správy aj od Doro a SODOM

Dočkáme sa nového albumu PAIN. SODOM vydajú nový album. DORO ponúka ďalšiu ukážku z DVD. SOILWORK vydajú kolekciu raritiek. SEBASTIEN majú pieseň s Ailyn (SIRENIA).

peter-tagtgren

Peter Tätgtgren

Vysoko cenený a uznávaný hudobník Peter Tägtgren sa po HYPOCRISY a LINDEMANN ide opäť venovať kapele PAIN. Na oficiálnom facebooku zverejnil podrobnosti. Nasledovník albumu „You Only Live Twice“ sa bude volať „Coming Home“ a na pulty predajní sa dostane v septembri 2016. Po ňom ohlásil Peter veľkolepé turné. Máme sa na čo tešiť. Na svojom oficiálnom facebooku zverejnil aj artwork nového albumu.

pain-coming-home

PAIN – Coming Home

Metalová kráľovná Doro Pesch oslávila 30-ročné pôsobenie na scéne koncertmi v roku 2013 a 2014, kde ju sprevádzali rôzni hostia. DVD nazvané „Strong and Proud – 30 Years of Rock and Metal“, vyjde už 24. júna prostredníctvom Nuclear Blast Records. Doro ponúka ďalšiu ochutnávku, tentokrát v podobe piesne „Love Me in Black“.

Thrash metalisti SODOM vydajú 26. augusta prostredníctvom labelu SPV/Steamhammer nový štúdiový album „Decision Day“. Trojica hudobníkov strávila štyri mesiace v nahrávacom štúdiu, aby priniesla tvrdý thrash metalový materiál s témou vylodenia v Normandii. My verme, že niečo z novinky nám títo borci predvedú aj na augustovom More Than Feste vo Zvolenskej Slatine.

sodomdecisiondaycd

SODOM – Decision Day

Švédska formácia SOILWORK vydá 19. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records kolekciu raritiek a doteraz nevydaných skladieb s názvom „Death Resonance“.

Skupina SEBASTIEN zveřejnila nový videoklip s hostující Ailyn Giménez z norské kapely SIRENIA. Jedná se o skladbu „Last Dance At Rosslyn Chapel“ z alba „Dark Chambers Of Déjà Vu“, které bylo v minulém roce celosvětově vydáno pod německými Pride And Joy Music. Text napsal dvorní textař kapely, Jan Petričko, o produkci se postaral Roland Grapow (MASTERPLAN). – Tlačová správa