METALLICA už mixuje nový album. Správy hlásia aj TWISTED SISTER, GOJIRA alebo PARADISE LOST

Ďalšie detaily o novom albume METALLICY. GOJIRA zverejnila novú skladbu. PARADISE LOST zmenili vydavateľstvo. Scott Ian (ANTHRAX) sa stal bielym chodcom z Game of Thrones. Info aj od ROTTING CHRIST a Roba Zombieho.

metallica-national-anthem-san-jose-sharks-2016

James Hetfield a Krik Hammett hrajú americkú hymnu pred finálovým zápasom NHL v San Jose. zdroj: Metalinjection.net

James Hetfield ponúkol televízii NBC Sports pred štvrtým zápasom finálovej série medzi San Jose Sharks a Pittsburgh Penguins krátke info o novom albume METALLICY. „Práve album mixujeme tak dúfam, že na jeseň to vyjde a udrie ľudom do uší. Sme z toho mimoriadne nadšení. Je to už dlhá doba…, milujeme hranie a nový album bude presne taký, ako má byť.“

Kariéra legendárnej formácie TWISTED SISTER sa chýli ku koncu. Kapela chystá pre fanúšikov DVD nazvané „Metal Meltdown“. Na nosiči bude zachytený minuloročný, 90-minútový koncert tejto skupiny z Las Vegas, ktorý bol na počesť zosnulého bubeníka AJ Pera. Tento koncert odbubnoval uznávaný Mike Portnoy. To však nebude všetko. TWISTED SISTER ponúknu fanúšikom na DVD aj dokument „Rockshow“, kde sa prostredníctvom archívnych záberov a rozhovorov s kapelou obzrieme za ich 40-ročnou kariérou. Dátum vydania kapela zatiaľ nezverejnila.

Prog/death metalová formácia GOJIRA zverejnila novú skladbu s názvom „The Shooting Star“, pochádzajúcu z ich novej radovky „Magma“, ktorá vyjde už 17. júna prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records.

Gothic metalisti PARADISE LOST oznámili, že podpísali celosvetovú zmluvu s vydavateľským gigantom Nuclear Blast Records.

Scott Ian, gitarista kapely ANTHRAX, mapuje zákulisie seriálového hitu „Game of Thrones“ v rámci webepizód „Scott Ian´s Bloodworks“. V aktuálnej epizóde priniesol bližší pohľad na to, ako sa robia masky pre tzv. White Walkers. Jedným z White Walkers sa stal aj samotný Scott.

ROTTING CHRIST zverejnili nový videoklip ku piesni „Apage Satana“, ktorý sa nachádza na ich aktuálnom albume „Rituals“. Ako to dopadlo, si môžete pozrieť hneď pod správičkou.

Muzikant a filmový režisér ROB ZOMBIE hlási zo svojho tábora, že má nový videoklip ku piesni „The Life and Times of a Teenage Rock God“ z jeho aktuálnej nahrávky „The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser“. Ďalšou novinkou je zverejnený trailer na jeho nový horor „31“, ktorý mal premiéru na festivalu Sundance a dostupný bude od 16. septembra.