Na koncerte IRON MAIDEN v Žiline sa očakávajú sa tisícky ľudí: Pripravená bude kyvadlovka zadarmo!

Vystúpenie legendárnych IRON MAIDEN v Žiline láka tisícky Slovákov. Pred koncertom 6. júla na Letisku Žilina budú preto platiť mimoriadne dopravné nariadenia.

Kapela aj organizátori vyzývajú návštevníkov: „Ak nemusíte, necestujte osobnými autami. Pripravili sme zdarma kyvadlovú dopravu zo Žiliny na letisko a nazad, využite ju.“ Mimoriadna oficiálna doprava autobusmi bude premávať pravidelne z autobusovej stanice v Žiline v deň koncertu od 12:00 v smere na Letisko Žilina v pravidelných intervaloch.

iron-maiden-live-clip-2016-print-screen

Pod pódiom bývajú vždy na koncertoch IRON MAIDEN davy fanúšikov. Zdroj: (print screen YouTube)

Rovnako budú posilnené spoje aj bezprostredne po koncerte od 23:30. Stačí nájsť označený autobus na stanovisku, nasadnúť a nechať sa odviezť priamo k areálu koncertu. Organizátori v snahe odľahčiť situáciu na cestách poskytujú oficiálnu kyvadlovú dopravu gratis pre všetkých návštevníkov.

Stanovať ani campovať sa v areáli letiska nedá. Ideálnou možnosťou je nájsť si ubytovanie priamo v Žiline a na koncert sa pohodlne odviezť. Pre tých, ktorí sa predsa len rozhodnú cestovať autom, je na letisku k dispozícii spoplatnené parkovisko. V sieti Ticketportal stojí lístok na parkovisko 7,- eur, priamo na mieste sa bude parkovné predávať za 10,- eur.

V snahe predísť kolónam a dopravným komplikáciám vyzývajú organizátori všetkých motoristov, aby rátali s dostatočnou časovou rezervou. „Očakávame tisícky ľudí a kapacita parkoviska na letisku je značne obmedzená. Ak sa návštevník rozhodne ísť vlastným autom, žiadame ho, aby si vyčlenil dostatok času a do areálu prišiel čo najskôr. Vždy je lepšie hodinku-dve posedieť s kamarátmi, ako nestihnúť začiatok koncertu,“ vysvetlil za organizátorov Patrik Svitek.

Na parkovisku bude už počas dňa pripravené občerstvenie pre fanúšikov. Hoci parkovisko bude dostupné omnoho skôr, brány samotného areálu sa otvoria o 16:00, pre majiteľov vstupeniek Early Bird Golden Circle. Následne o 17:00 začnú vpúšťať do areálu všetkých návštevníkov.

V predaji sú aktuálne voľné už iba klasické vstupenky na státie. Predávajú sa exkluzívne v sieti Ticketportal po 50,- eur / kus. Kategórie Golden Circle (státie pod pódiom) a Golden Circle Early Entry (státie pod pódiom so skorším vstupom) sú už vypredané. Manažment IRON MAIDEN aj organizátor NuCoast Productions vyzývajú fanúšikov, aby si kupovali vstupenky len cez oficiálne predajné miesta.

Vstupenky, aj parkovné

FB event

iron-maiden-kyvadlovka-zadarmo

Eddieho tip na kyvadlovú dopravu zadarmo 🙂

Tlačová správa