Pondelková nádielka noviniek: RAMMSTEIN, OPETH, VADER alebo SUICIDAL TENDENCIES

Vypočujte si novú skladbu od RAMMSTEIN. OPETH zverejnili teaser na nový album. Vydanie nového albumu VADER sa posúva. Informácie máme aj z táborov SUICIDAL TENDENCIES, Marilyna Mansona a INDUCTION.

Rammstein_2015

RAMMSTEIN

Na internete sú dostupné rôzne zábery z live prevedenia novej skladby od nemeckých RAMMSTEIN. Zatiaľ ju poznáme pod názvom „Ramm4“.  Aktuálne majú fanúšikovia možnosť vidieť už profesionálne nahraté vystúpenie z holandského festivalu Pinkpop, kde celú šou otvárali práve spomínanou novou piesňou, ktorej text sa zdá, obsahuje rôzne tituly predošlých piesní od tejto skupiny.

Švédski prog metalisti OPETH zverejnili teaser na ich nový štúdiový album „Sorceress“. Novinka sa dostane na pulty predajní na jeseň prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment.

Poľskí death metalisti VADER oznámili, že vydanie ich nového albumu „The Empire“ sa posunulo z pôvodne stanoveného 23. septembra na 4. november 2016. Kapela zároveň zverejnila artwork (autorom je Joe Petagno) špeciálneho desať palcového singlu „Iron Times“. Ten vyjde 12. augusta a bude obsahovať dve nové skladby „Parabellum“ a „Prayer To the God of War“. Na B strane nájdete bonusové skladby „Piesc I Stal“ a „Overkill“.

vaderirontimescover

VADER – Iron Times

Thrash/hardcore/punkoví veteráni SUICIDAL TENDENCIES vydajú 30. septembra nový a zatiaľ nepomenovaný štúdiový album. Táto nahrávka bude prvá s novými členmi Daveom Lombardom (ex-SLAYER) za bicími a gitaristom Jeffom Poganom, ktorý nahradil minulý mesiac Nica Santoru.

Marilyn Manson si zahrá vo filme „Let Me Make You a Martyr“, ktorého trailer si môžete pozrieť nižšie. Film sleduje zneužívajúceho otca Larryho Glassa, drogového dílera a pasáka, ktorý si najme nájomného vraha Popea (Manson), aby zabil jeho adoptívneho syna a sestru, ktorí sú zároveň milencami. Manson sa pri natáčaní opäť stretol s Markom Boone Juniorom a Nikom Nicoterom. S nimi hral aj v seriáli „Sons of Anarchy“. Spomínaný snímok bude mať premiéru v júli na festivale Fantasia Film v Montreale.

Dlouho očekávaný singl kapely INDUCTION nazvaný „The Outwitted Consecration“ je vydaný! Singl je ukázkou z nadcházejícího plnohodnotného alba kapely INDUCTION, které bude natočené v příštím roce. „Jsem velmi spokojený s finálním produktem „The Outwitted Consecration“! Udělali jsme skvělou práci se všemi členy a lidmi okolo INDUCTION a nyní se musíme zaměřit na dokončení alba! Je zde hodně skvělých vzpomínek, které vznikly při procesu nahrávání tohoto singlu. Děkuji všem za podporu!,“ řekl líder INDUCTION Martin Beck. – Tlačová správa