DEVIN TOWNSEND PLÁNUJE DVD, SAXON ZVEREJNILI NOVÝ ARTWORK

Devin Townsend plánuje vydať koncertné DVD a boxset všetkých 4 albumov The Devin Townsend Project. Pohreb Mikea Starra sa oddiali o niekoľko týždňov. Saxon zverejnili artwork nového albumu Call To Arms. Britsko – nórsky projekt Code opustil spevák Kvohst. Parkway Drive chystajú európske turné, počas ktorého sa predstavia aj v Čechách. Anvil zverejnili podrobnosti o pripravovanom albume.

Hudobný mág, prezývaný aj „šialený génius“ Devin Townsend plánuje vydať koncertné DVD a box set. S The Devin Townsend Project má v pláne vydať 4 albumy, z toho dva sú už vonku (Ki a Addicted). Townsend chystá prezentovať tieto albumy naživo v špeciálnych miestach vo Veľkej Británii, kde bude počet divákov obmedzený. Následne tieto koncerty vydá na DVD. Prípravy na koncerty sa začali už teraz. Uznávaný hudobník čoskoro zverejní termíny vystúpení. Spomínaný box set má vyjsť zo všetkých štyroch albumo The Devin Townsend Project.

Podľa servera TMZ.com, pohreb bývalého basáka Alice In Chains Mikea Starra sa oddiali o niekoľko týždňov, pretože lekár chce spraviť ešte niekoľko testov na jeho tele. Pohreby by mali byť dva. Jeden pre fanúšikov a druhý pre rodinu. Oficiálne verejné zhromaždenie na pamiatku Mikea Starra sa bude konať 20. marca v Seattli od 16:00 do 23:00 miestneho času.

Britská heavy metalová legenda Saxon zverejnila artwork k pripravovanému albumu Call To Arms. Ten nájdete pod dnešnými novinkami. Novinka vyjde 23. mája a bude obsahovať 11 skladieb.

Spevák britsko-nórskeho projektu CodeKvohst, vlastným menom Matthew McNerney opúšťa tento projekt, aby sa mohol plne sústrediť na svoje kapely Hexvessel a Dodheimsgard.

Austrálska metalcoreová formácia Parkway Drive chystá európske turné, počas ktorého sda predstaví aj v susedných Čechách. Parkway Drive vystúpia 4. júla na festivale Rock For People.

O tom, že Kanaďania Anvil pripravujú nový album Juggernaut of Justice sme vás už informovali. Album sa nahrával v štúdiu Dave Grohla v Kalifornii s producentom Bobom Marletteom. Na novom albume sa bude nachádzať 12 nových skladieb. Novinka vyjde 10. mája prostredníctvom The End Records.