Neznabohovia MAYHEM s novým klipom. Správy aj od KISS, ROB ZOMBIE, TRIVIUM, Urpín Fest

MAYHEM a ROB ZOMBIE ponúkajú nové klipy. KISS vydajú nové DVD. NEUROSIS vydajú nový album. Informácie aj z prostredia TRIVIUM, Urpín Fest, DECREPIT BIRTH a SUPERJOINT RITUAL.

Mayhem01

MAYHEM

Nórski black metalisti MAYHEM majú taktiež nový videoklip ku skladbe „Watchers“, o ktorý sa postaralo Magnetar Studio. Spomínanú skladbu nájdete na ich stále aktuálnom albume „Esoteric Warfare“.

Legendárny KISS vydajú 26. augusta prostrednítvom Eagle Rock Entertainment nové DVD „Kiss Rocks Vegas“. V novembri 2014 v Las Vegas odohrala kapela KISS deväť koncertov z čoho vznikol koncertný film nazvaný taktiež ako DVD „Kiss Rocks Vegas“. Ten si mohli fanúšikovia od 25. mája pozrieť aj v kinách po celom svete.

ROB ZOMBIE pokračuje v nadeľovaní nových klipov. Tentoraz sa prezentuje videom k songu „Medication for the Melancholy“, pochádzajúceho z novej radovky „The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser“.

Už příští týden v Praze a Bratislavě vystoupí američtí TRIVIUM. V pražském Rock Café (1.7.) a bratislavském Majestic Music Clubu (29.6.) se bude hrát především z poslední desky „Silence in the Snow“ (2015), která se nese v duchu tradičního heavy metalu 80. let. – Tlačová správa

Americká formácia NEUROSIS vydá 23. septembra cez svoj vlastný label Neurot Recordings nový štúdiový album s názvom „Fires Within Fires“.

Organizátori Urpín Festu zverejnili náhradu za legendu THE EXPLOITED. V sobotu 9. júla sa na banskobystrickom zimáku v hale B predstavia miesto nich hc/punkeri PURGEN z Ruska. THE EXPLOITED prisľúbili, že sa na tomto festivale predstavia v roku 2017.

Projekt Phila Anselma SUPERJOINT RITUAL, v súčasnosti už len ako SUPERJOINT (kvôli právnym záležitostiam), vydá ešte v tomto roku nový štúdiový album nazvaný „Caught Up in the Gears of Application“.

Death metalisti DECREPIT BIRTH podpísali zmluvu s vydavateľstvom Agonia Records pre európske územie, po tom ako im vypršala európska zmluva s Nuclear Blast Records. Tí im však budú aj naďalej zastrešovať distribúciu nahrávok v Severnej Amerike. Kapela by mala ešte tento rok vydať nový album.