Tarja Turunen má nový videoklip. Bohaté noviny aj od DECAPITATED, SOILWORK a ďalších

Tarja Turunen a WHITECHAPEL majú nové klipy. DECAPITATED idú do súdneho sporu. SOILWORK, CARNIFEX a PERIPHERY zverejnili nové skladby. Slovenské kapely TARVERP a SYMFOBIA si zahrajú na Mastes of Rock.

tarja-lunapark-ride-2

Tarja Turunen

Obľúbená a populárna fínska diva Tarja Turunen má nový obrazový materiál ku skladbe „Innocence“ z jej novej nahrávky „The Shadow Self“, ktorá vyjde 5. augusta prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC.

Poľskí death metalisti DECAPITATED sa rozhodli pustiť do súdneho sporu s ich bývalým vydavateľstvom Earache Records, s ktorým mali v minulosti podpísanú zmluvu na štyri albumy, za ktoré im tento label nevyplatil ani cent z licenčných poplatkov. Pri tejto príležitosti vyrobili nové limitované tričká, aby z ich predaja získali prostriedky na právne poplatky. Viac o tejto veci vám povie kapela vo videu.

Deathcoristi WHITECHAPEL natočili nový videoklip ku skladbe s názvom „Elitist Ones“ pochádzajúcej z ich nedávno vydaného albumu „Mark of the Blade“.

Švédi SOILWORK zverejnili lyric video k novému songu „Helsinki“, z ich kompilácie raritiek „Death Resonance“, obsahujúcej aj dve nové piesne. Spomínaná kompilácia vyjde 19. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Deathcorové zoskupenie CARNIFEX sa prezentuje lyric videom k novej piesni „Six Feet Closer to Hell“ z ich novej štúdiovky „Slow Death“. Tá uzrie svetlo sveta 5. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Djentová formácia PERIPHERY zverejnila novú skladbu „Flatline“ z ich novinky „Periphery III: Select Difficulty“, ktorá vyjde 22. júla prostredníctvom Sumerian Records.

Na blížiacom sa festivale Masters of Rock (14. – 17.7.2016) vystúpia aj dve slovenské skupiny. Na vedľajšom pódiu Rock Face Stage si najskôr v sobotu 16.7. od 16:15 do 17:00 hod. zahrajú power metalisti TARVERP. Celý program 14. ročníka spoločne s MEGADETH uzavrú nitrianski symfonici SYMFOBIA, keď sa na Rock Face Stage predstavia v nedeľu 17.7. od 23:15 do polnoci. Na Masters of Rock chodí veľa slovenských fanúšikov, tak nezabudnite obe kapely podporiť svojou prítomnosťou a hlasivkami.