SABATON zverejnili trailer k novému albumu. Novinky hlásia aj TESTAMENT, EQUILIBRIUM a APRIL WEEPS

SABATON vypustili prvý trailer k novému albumu. TESTAMENT zverejnili dátum vydania nového albumu. EQUILIBRIUM sa prezentujú novou skladbou. APRIL WEEPS majú live video. COLDBLOODED FISH vydajú EP.

sabaton-2015

SABATON

Švédi SABATON vypustili do sveta prvý trailer k ich chystanej novej štúdiovke nazvanej „The Last Stand“. Nový album sa dostane na pulty predajní 19. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. My ešte pripomenieme, že SABATON vystúpia už 6. júla spoločne s IRON MAIDEN v Žiline.

Thrash metaloví veteráni TESTAMENT oznámili, že 28. októbra im prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový štúdiový album s názvom „The Brotherhood of the Snake“.

Nemci EQUILIBRIUM sa prezentujú lyric videom k novej skladbe „Prey“, pochádzajúcej z ich novej radovky „Armageddon“. Tá oficiálne vychádza 12. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Slováci APRIL WEEPS nedávno predskakovali v Bratislave skupine EPICA a z tohto momentu vznikol obrazový záznam. Kapela nahrala live video ku piesni „A Way of Mind“, ktorá sa bude nachádzať na novom albume týchto gothikov. Výsledok nájdete hneď pod správou.

Chladné a krvavé rybky COLDBLOODED FISH vydali debutové EP „With the Fish“ vo vlastnej réžii ešte začiatkom tohto roka. Momentálne je už ale všetko inak. Dohodli sa na spolupráci s vydavateľstvom Support Underground. Striktne limitovaný vlastný náklad bol beznádejne rozpredaný a tak sa všetci milovníci rybolovu dočkajú 30: júna aj lisovaných cd spomínaného EP.