TWISTED SISTER s ukážkou z chystaného DVD. V novembri sa dočkáme nového albumu DARK TRANQUILLITY

TWISTED SISTER ponúkajú ukážku z chystaného DVD. Na jeseň sa dočkáme nového albumu DARK TRANQUILLITY. PARKWAY DRIVE zverejnili novú skladbu. THE AMITY AFFLICTION s novým klipom. Informácie aj od kapiel RENAISSENSE a INDUCTION.

twisted-sister

TWISTED SISTER

Glam metalisti TWISTED SISTER zverejnili ukážku z nového DVD „Metal Meltdown“ v podobe azda ich najznámejšieho hitu „We´re Not Gonna Take It“. Na nosiči bude zachytený minuloročný, 90-minútový koncert tejto skupiny z Las Vegas, ktorý bol na počesť zosnulého bubeníka AJ Pera.

Melodic death metalová formácia DARK TRANQUILLITY vydá 4. novembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records nový štúdiový album nazvaný „Atoma“.

Austrálčania PARKWAY DRIVE zverejnili novú pieseň s názvom „Devil´s Calling“ (vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE)  z ich digitálnej deluxe verzie aktuálneho albumu „Ire“. Okrem „Devil´s Calling“ sa na ňom nachádza ešte jedna nová skladba nazvaná „Into the Dark“. Album bude dostupný od 15. júla vďaka labelu Epitaph Records.

Metalcoristi THE AMITY AFFLICTION natočili nový videoklip ku skladbe „This Could Be Heartbreak“ z ich rovnomennej novinky, ktorá vyjde 12. augusta prostredníctvom Roadrunner Records.

Slovenská skupina RENAISSENSE počas leta usilovne pracuje na nástupcovi debutového albumu „…like My Pain Never Lived“. O tom, že v skupine, ktorá si vlani zahrala na legendárnom Wackene, panuje dobrá nálada svedčí aj video z jammovania, ktoré Rožňavčania zverejnili na svojom facebooku. V ich štúdiu panovala keltská nálada.

Kytarista z České Republiky, songwriter a leader projektu INDUCTIONMartin Beck, natočil s Teemu Mäntysaari (WINTERSUN) kytarové video k druhému single „The Outwitted Consecration“. Natočeno bylo v Sonic Pump Studio v Helsinkách.