Nové videoklipy zverejnili KORN, MEGADETH a LACUNA COIL. SONATA ARCTICA chystajú ďalší album

MEGADETH, KORN a LACUNA COIL s novými klipmi. Vyjde nové DVD od DEEP PURPLE. SONATA ARCTICA a WORMROT hlásia nové štúdiovky.

korn-2016

KORN

Američania KORN natočili videoklip, v ktorom hrá herec Tommy Flanagan, známy zo seriálu „Sons of Anarchy“. Obrazový materiál je k úplne novej piesni „Rotting in Vain“ z ich chystanej štúdiovky nazvanej „The Serenity of Suffering“, ktorá vyjde 21. októbra prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records. Ešte dodáme, že album produkoval Nick Raskulinecz a v jednom songu si zahosťoval Corey Taylor zo SLIPKNOT. „Rotting in Vain je o čiernom mieste, o situáciách, ktoré nemám v živote rád. Či už ide o vzťahy alebo o pocit, že ste iba zneužívaný, alebo keď sa ti nepáči kde si, a len sedíš a hniješ. Trvá roky prísť na to ako sa dostať z toho von. Len som tam sedel a kurva umieral, nechal to celé roky a nedokázal som sa dostať z toho miesta preč. To je atmosféra, ktorá ma inšpirovala pri tvorbe tejto piesne,“ prezradil spevák Jonathan Davis. Kapela zverejnila už aj artwrok chystaného albumu, ktorý nájdete nižšie.

korn-the-serenity-of-suffering-album-art-supplied

KORN – The Serenity of Suffering

Legendárna formácia MEGADETH natočila nový videoklip ku skladbe „Post American World“ pochádzajúcej z ich aktuálnej radovky „Dystopia“.

Taliani LACUNA COIL sa tiež prezentujú novým obrazovým materiálom k titulnej piesni „Delirium“, pochádzajúcej z ich rovnomenného albumu, ktorý vyšiel 27. mája u Century Media Records.

Fínski melodici SONATA ARCTICA oznámili, že 7. októbra im prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde nový štúdiový album s názvom „The Ninth Hour“. Skupina okolo speváka Tonyho Kakka zverejnila už aj artwork nového albumu.

sonata-arctica-the-ninth-hour-cover-art

SONATA ARCTICA – The Ninth Hour

Vydavateľstvo Eagle Rock Entertainment vydá 26. augusta kapele DEEP PURPLE nové DVD „Live at the NEC“. Na spomínanom DVD bude záznam ich vystúpenia zo 14. septembra 2002, kedy sa v Birminghame lúčili so zakladajúcim členom a legendárnym klávesákom Jonom Lordom.

Grindcorová brúska WORMROT vydá 14. októbra prostredníctvom labelu Earache Records novú dosku s názvom „Voices“. Nižšie nájdete ukážku v podobe skladby „Fallen Into Disuse“.