Požiadavky CHILDREN OF BODOM na More Than Feste? Fľaša vodky, veľa uterákov a veľké zrkadlo!

Ďalšia metalová jazda na Slovensku sa už blíži – More Than Fest vo Zvolenskej Slatine! Organizátori zverejnili požiadavky hlavných hviezd podujatia. Začíname s Fínmi CHILDREN OF BODOM.

Festival More Than fest vo Zvolenskej Slatine sa uskutoční od 19. do 20. augusta na futbalových ihriskách v tejto obci pri Zvolene. Na festivale pod záštitou agentúry EPG vystúpia naozaj zvučné metalové mená a preto podujatie nemá jedného headlinera, ale troch co-headlinerov.

Children_Of_Bodom_2016

CHILDREN OF BODOM

Medzi nich patrí aj Alexi Laiho so svojou kapelou z krajiny tisícich jazier – CHILDREN OF BODOM! Päť členov skupiny príde do Zvolenskej Slatiny s ďalšími piatimi ľuďmi , ktorí tvoria ich tím. Fíni chcú mať veľkú a čistú šatňu, kde sa zmestí práve spomínaných 10 ľudí. V nej chcú mať príjemné jemné osvetlenie. „Okrem toho chcú mať v šatni pekné a mäkké sedenie a ležanie, pár veľkých lehátok a kreslá,“ doplnil organizátor More Than Festu Ján „Amok“ Poliak.

V šatni veľké zrkadlo
Okrem tohto požadujú CHILDREN OF BODOM v šatni dva stoly, jeden veľký a jeden malý. Veľa zásuviek, internet a veľký odpadkový kôš. „Kapela chce aj chladničku alebo výrobník ľadu, kávovar a čajový set up, veľmi čisté záchody a sprchy výhradne iba pre nich. V šatni nebude môcť chýbať ani veľké zrkadlo,“ prezradil ďalej Poliak.

Množstvo uterákov
Veľmi zaujímavá je aj položka uteráky. Dokopy ich kapela chce 35. Dvadsať kusov uterákov potrebujú do šatne na sprchovanie, ďalších 15 na pódium. No, majú špeciálnu požiadavku. Uteráky musia byť minimálne 2-krát opraté predtým, ako sa dostanú ku kapele.

Zelenina, ovocie, chipsy, vodka i miestne pivo
A ako sa chcú Fíni na Slovensku stravovať? „Chcú mať veľký kôš zeleniny a ovocia, jeden okrúhly chlieb, roztriedený balík čokoládových tyčiniek, jedno veľké balenie nesolených orechov, slané a pražené arašidy. Ďalej chce mať kapela chipsy značky Lays,“ zverejnili organizátori najzaujímavejšie položky z požiadaviek. To však sú všetko položky, ktoré chcú mať v šatni.

Samozrejme, kapela je z Fínska, takže nesmie chýbať ani litrová fľaša vodky značky Smirnoff alebo Finlandia. Takisto chcú hudobníci balenie fľaškových pív Corrona. „Skupina chce ochutnať aj nejaké miestne pivo, len nesmie byť tmavé,“ doplnil Ján Poliak. „Childreni“ chcú takisto fľašu bieleho vína Pinot Grigio. K tomu džúsy, minerálne vody alebo Red Bull bez cukru.

Večera a hotel
S večerou to budú mať organizátori ťažšie. Ak nebude mať kapela k dispozícii v blízkosti areálu žiadne možnosti stravovania pre vegetariánov a veganov, tak na mieste ešte prediskutujú ďalšie možnosti stravovania členov kapely a jej tímu.

Fínski metalisti uzatvoria celý program More Than Festu, v sobotu zahrajú od 23:30 do 1:00 hod.  Kapela a jej doprovod na Slovensku aj prespia. V podmienkach však stojí, že musia spať v minimálne štvorhviezdičkovom hoteli, ktorý patrí do medzinárodne uznávaného reťazca. „Ďalšou zaujímavosťou je, že na hoteli si praje kapela aj izbovú službu,“ dodal Ján „Amok“ Poliak.

mtf-banner-2016-jul

More Than Fest 2016