NIGHTWISH vydajú v novembri DVD z posledného turné. Správy hlásia aj ANTHRAX, PAIN alebo EPICA

NIGHTWISH chystajú nové DVD. ANTHRAX majú vonku nový singel. PAIN s ďalším trailerom na chystaný album. EPICA a EQUILIBRIUM zverejnili nové skladby. Správy hlásia aj skupiny THE DILLINGER ESCAPE PLAN, AIRBOURNE a BRUJERIA.

nightwish-kosice-2016-67

Floor Jansen z NIGHTWISH počas košického koncertu

Obľúbení Fíni NIGHTWISH zvečnia svoje jeden a pol roka trvajúce turné „Endless Forms Most Beautiful Tour“ na nové DVD, ktoré dostalo názov „Vehicle of Spirit“. Obrazový materiál sa dostane k fanúšikom 4. novembra a okrem dvoch koncertných záznamov bude obsahovať aj kopec bonusového materiálu. Možno sa dočkáme aj záberov z koncertov v Banskej Bystrici 2015 alebo z nedávnej akcie v Košiciach. Uvidíme.

nightwishvehicledvdcover

NIGHTWISH – Vehicle of Spirit

Thrash metalisti ANTHRAX vydali 29. júla prostredníctvom Nuclear Blast Records vinylový singel „A Monster at the End“ v rôznych farebných prevedeniach obsahujúci rovnomennú skladbu. Na B strane nájdu fanúšikovia pieseň „Vice of the People“, ktorá bola predtým vydaná ako bonus na japonskej verzii albumu „For All Kings“.

anthraxmonstersingle

ANTHRAX – A Monster at the End

Švédska skupina PAIN má vonku ďalší trailer k novému albumu „Coming Home“, v ktorom sa tentokrát zamerala pozornosť na nahrávanie bicích. Zaujímavosťou je, že tie nahrával Petrov Tägtgrenov syn. Ešte dodáme, že spomínaná novinka vyjde 9. septembra prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records.

Holandská symphonic metalová formácia EPICA zverejnila lyric video k novej skladbe nazvanej „Universal Death Squad“, pochádzajúcej z novej radovky „The Holographic Principle“. Chystaný nový album uzrie svetlo sveta 30. septembra prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records.

Nemci EQUILIBRIUM zverejnili nové lyric video k piesni „Born to Be Epic“ z ich novej štúdiovky „Armageddon“, ktorá sa na pulty predajní dostane 12. augusta vďaka Nuclear Blast Records.

Podľa informácií z posledného čísla magazínu Revolver vyjde nový album od THE DILLINGER ESCAPE PLAN 14. októbra a bude sa volať „Dissociation“.

Hard rockeri AIRBOURNE vydajú 23. septembra prostredníctvom vydavateľstva Spinefarm Records nový štúdiový album „Breakin´ Outta Hell“, z ktorého zverejnili aj ochutnávku v podobe lyric videa k titulnej piesni.

Grinderi BRUJERIA sa prezentujú lyric videom k novému songu „No Aceptan Imitaciones“ z ich nového albumu „Pocho Aztlan“. Ten oficiálne vyjde 16. septembra prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment.