VOLBEAT S NOVÝM KLIPOM, EVANESCENCE ZAČNÚ NAHRÁVAŤ 3. ALBUM

V dnešných novinkách vám ponúkame nový videoklip od Volbeat. Ďalej sa dozviete, že Evanescence sa chystajú nahrávať tretí album. Fíni Sons of Aeon sa upísali Lifeforce Records. Tom Hamilton (Aeromsith) sa chystá napísať biografiu. Nová skladba od Painu odznela včera v najväčšom švédskom rádiu. Emergency Gate oznámili meno nového bubeníka. Zmenu na bubeníckom poste hlásia aj Swashbuckle. Powerwolf dokončili práce na novom albume.
Nové video od Dánov Volbeat je na skladbu 16 Dollars z aktuálneho albumu Beyond Hell / Above Heaven. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Po troch rokoch od úspechu albumu The Open Door sa opäť chystajú do štúdia Evanescence. Od 11. apríla by kapela mala začať nahrávať svoj tretí štúdiový album s producentom Nickom Raskulineczom (Foo Fighters, Rush, Sone Sour, Deftones). „Nemôžeme sa dočkať, až všetkým predvedieme, čo sme napísali,“ komentovala nadšene speváčka Amy Lee. Kedy by mala novinka vyjsť, kapela zatiaľ neinformovala.

Nová fínska kapela Sons of Aeon, v ktorej figuruje bývalý bubeník Swallow the Sun Pasi Pasanen podpísala zmluvu s vydavateľstvom Lifeforce Records. To im vydá debutový album začiatkom roka 2012.

O biografii frontmana Aerosmith Stevena Tylera sme vás už informovali. V jeho stopách sa rozhodol pokračovať aj basgitarista Tom Hamilton, ktorý má už napísaných niekoľko kapitol. Bližšie informácie zatiaľ neboli zverejnené.

Dirty Woman, teda nová skladba z pripravovaného albumu You Only Live Twice od švédskej kapely Pain, mala včera premiéru v najväčšom švédskom rockovom rádiu Bandit Rock. 

Nemci Emergency Gate oznámili meno nového bubeníka. Stal sa ním Raphael Sainim (Chaoswave, Visions of Atlantis). Muzikanti zároveň začali pracovať na novom albume, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka.

Naopak zo svojím doterajším bubeníkom sa rozišli američania Swashbuckle. Legendary Pirate King Eric The Brown opustil kapelu kvôli svojmu snu stať sa profesionálnym tanečníkom, čo sa mu aj podarilo. Novým bubeníkom sa stal L.P.K. Eric, ktorý sa s kapelou predstaví počas letných festivalov.

Nemecká power metalová kapela Powerwolf dokončila práce na novom albume. Podľa slov kapely sú jej členovia s výsledkom práce viac ako spokojní. Zatiaľ bezmenná novinka vyjde v lete. Kapela zatiaľ oznámila, že vystúpi na festivaloch Metal Camp a Summer Breeze.