Nergal (BEHEMOTH) podrobnejšie o svojej sólovke. Info hlásia aj SABATON, OVERKILL alebo TESTAMENT

Nergal (BEHEMOTH) prezradil názov sólového albumu. SABATON, SODOM a SONATA ARCTICA zverejnili nové skladby. OVERKILL vydajú nový album. Informácie hlásia aj TESTAMENT a THE AGONIST.

Behemoth-Negal

Nergal

Nergal (BEHEMOTH) prezradil, že jeho sólový debut, žánrovo zasedený do blues a country ponesie názov „Love Is a Dog from Hell“, obsahovať bude 13 až 14 piesní a už sa teší na extrémne reakcie. „Čím radikálnejšie a extrémnejšie budú, tým viac ma to bude tešiť. Najhoršie reakcie sú typu, „Áno, je to v poriadku.“ Chcem aby ľudia povedali, „Choď do riti ty debil, vyhodím všetky nahrávky BEHEMOTH, pretože si nahral túto sračku.“ To sú reakcie, aké chcem, no na druhej strane, by som rád aj počul niečo v zmysle „Všetky tie sračky s Behemoth, ktoré si urobil už nechcem, aby si viac kričal.“ Chcem dostať obe reakcie,“ povedal samotný Nergal. Ten sa vyjadril aj k inšpirácii, ktorú čerpal pri tejto sólovke. „Je to ovplyvnené všetkým od Neila Younga, Nicka Cavea, Seasick Steve a WOVENHAND. Nájdete tam nejaký CLASH, DMANED, post-punkové a country vplyvy. Je to naozaj rozmanité. Názov albumu sme ukradli od Charlesa Bukowského, ale on je mŕtvy, takže s tým nebude mať žiadny problém. Som super hrdý.“

Švédi SABATON sa prezentujú lyric videom k novému songu „Shiroyama“, pochádzajúceho z novej štúdiovky „The Last Stand“, ktorá oficiálne vychádza 19. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Thrash metaloví veteráni SODOM vypustili do sveta lyric video k úplne novej skladbe nazvanej „Caligula“. Spomínanú pieseň nájdete na ich novom albume „Decision Day“. Ten vyjde 26. augusta prostredníctvom SPV/Steamhammer.

Melodici SONATA ARCTICA zverejnili lyric video k novej piesni „Closer To An Animal“ z ich novej radovky „The Ninth Hour“. Tá uzrie svetlo sveta 7. októbra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Thrash metalisti OVERKILL vydajú začiatkom novembra prostredníctvom Nuclear Blast Records nový štúdiový album „Grinding Wheel“. „Práve sa upravujú texty, je potrebné dokončiť pár gitarových sól spolu s doprovodným spevom, ale väčšina skladieb je hotových. Tešíme sa na prvý novembrový týždeň, kedy to vyjde,“ vyjadril sa spevák Bobby „Blitz“ Ellsworth.

Thrasheri TESTAMENT zverejnili artwork nového albumu „Brotherhood of the Snake“. Autorom obálky je Eliran Kantor. Nahrávka sa na pulty predajní dostane 28. októbra vďaka Nuclear Blast Records.

testament-brotherhood-of-the snake

TESTAMENT – Brotherhood of the Snake

Kanaďania THE AGONIST majú nový videoklip ku skladbe „The Moment“, pochádzajúcej z ich chystanej novinky „Five“, ktorá vyjde 30. septembra prostredníctvom Napalm Records.