IN FLAMES ZVEREJNILI ĎALŠIE VIDEO Z NAHRÁVANIA NOVINKY

In Flames zverejnili druhé video z natáčania nového albumu. Američania The Black Dahlia Murder a Nóri Communic zverejnili podrobnosti o svojich nových albumoch. Melodici Black Majesty nahrali nový videoklip. Znovuzrodená kapela Earth Crisis dokončila práce na novom albume.
In Flames zverejnili druhé video z nahrávania nového albumu Sounds of A Playground Fading, ktorý vyjde 20. júna. Video nájdete pod novinkami.

Američania The Black Dahlia Murder vydajú 17. júna nový album Ritual prostredníctvom Metal Blade Records. Novinku opäť produkoval Mark Lewis (Trivium, Bury Your Dead, Deicide), ktorý s kapelou spolupracoval už pri predošlom albume Deflorate. Na novinke bude 12 skladieb a jej artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

Nóri Communic vydajú 22. júla štvrtý album The Bottom Deep, ktorý sa na pulty obchodov dostane vďaka Nuclear Blastu. Podľa oficiálnej tlačovej správy novinka zahŕňa mnoho prvkov zo všetkých metalových žánrov. Opäť sa môžete tešiť na veľmi progresívny prístup, zmysel pre melódie a inteligentné texty. Artwork nájdete pod novinkami.

Dnes vám ponúkneme aj videoklip od austrálskych melodikov Black Majesty. Klip je na skladbu Further Than Insane, ktorý sa nachádza na aktuálnom albume In Your Honour, ktorý produkoval Roland Grapow (Masterplan, ex – Helloween). Klip režíroval Steve Ravic (Manowar, Gamma Ray, Rhapsody) a sú v ňom použité zábery zo sci-fi filmu Humanitys End. Klip nájdete pod novinkami.

Znovuzrodená hardcoreová kapela Earth Crisis nahrala siedmy album v poradí Neutralize the Threat, ktorý vyjde 12. júla prostredníctvom Century Media Records. Na novinke nájdete 10 nových skladieb a produkoval ju Chriss „Zeuss“ Harris (Shadows Fall, Hatebreed).