SLAYER teasujú nový klip, informácie hlásia aj TESTAMENT, FREEDOM CALL alebo VADER

SLAYER zverejnili ukážku z chystaného klipu. FREEDOM CALL a SICK OF IT ALL vydajú nové albumy. VADER zverejnili artwork nového albumu. Novinky hlásia aj TESTAMENT, CROWBAR, DEVIN TOWNSEND PROJECT a OBSCURE SPHINX.

Slayer - 2015

SLAYER

Thrash metaloví giganti SLAYER teasujú nový videoklip ku skladbe „Pride in Prejudice“ z aktuálneho albumu „Repentless“. O réžiu sa opäť postaral BJ McDonnell, ktorý mal dohľad aj pri predošlých dvoch klipoch, k songom „Repentless“ a „You Against You“.

Američania TESTAMENT zverejnili lyric video k titulnej skladbe z ich nového albumu „Brotherhood of the Snake“. Ten vyjde 28. októbra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Nemeckí power metalisti FREEDOM CALL vydajú 18. novembra prostredníctvom vydavateľstva Steamhammer/SPV nový štúdiový album „Master of Light“.

freedom-call-master-of-the-light

FREEDOM CALL – Master of the Light

Hardcoristi SICK OF IT ALL vydajú 4. novembra prostredníctvom Century Media Records novú nahrávku „When the Smoke Clears“, ktorou oslávia 30 rokov svojej existencie. Spomínané vydanie bude striktne limitované, zabalené do 60 stránkového art booku a obsahovať bude päť nových piesní, raritné fotografie spolu s ikonickým zábermi z ich minulosti a súčasnosti.

Poľskí death metalisti VADER zverejnili artwork nového albumu „The Empire“. Jeho autorom je známy umelec Joe Petagno. Spomínaná novinka uzrie svetlo sveta 4. novembra vďaka Nuclear Blast Records.

vader-empire-artwork

VADER – Empire

DEVIN TOWNSEND PROJECT má vonku novú pieseň s názvom „Stormbending“, pochádzajúcu z novej štúdiovky „Transcendence“. Tá oficiálne vychádza 9. septembra.

Poľskí náladotvorcia OBSCURE SPHINX zverejnili novú skladbu „Nothing Left“ z ich novej štúdiovky „Epitaphs“, ktorá vyjde 12. septembra.

Sludge metalová formácia CROWBAR vypustila do sveta singel „Falling While Rising“, pochádzajúci z novej dosky „The Serpent Only Lies“, ktorá sa na pulty predajní dostane 28. októbra vďaka labelu Entertainment One.