Do Košíc mieria britskí thrasheri ONSLAUGHT. Tešte sa aj na exotickú kapelu z Libanonu

Thrash Mercenaries Tour 2016 / The Full Force zavíta na sklonku septembra do Košíc. Východoslovenská metropola tak na úplnom začiatku jesene zažije dávku thrashových riffov miesiacich sa s melodickým death metalom a folkovou esenciou Blízkeho Východu.

Thrash Mercenaries Tour 2016 / The Full Force

ONSLAUGHT (Uk) – thrash metal
MORS PRINCIPIUM EST (Fin) – melodic death metal
NO RETURN (Fra) – death/thrash metal
BLAAKYUM (Lb) – thrash/heavy/middle eastern folk metal

Pondelok 26.09.2016, Košice – Collosseum Club
Štart: 18:00, vstupné: 16 eur (predpredaj)

Britskí thrashoví matadori ONSLAUGHT týmto turné oslávia už tridsať rokov od vydania zásadného albumu v ich diskografii – „The Force“. Časom overené riffy tohto záseku so suverénnym vokálom Sy Keelera zasiahnu v pondelkový večer všetkých návštevníkov košického Collossea.

Melodický death metal zase bude znieť od MORS PRINCIPIUM EST. Tí po úspešnom ázijskom turné pokračujú koncertnými zastávkami aj na starom kontinente, aby sa následne zatvorili do štúdia a skompletizovali doteraz bezmenný šiesty radový zásek.

Štvoricu žoldnierov doplnia francúzski death/thrash metaloví NO RETURN, ktorí predstavia stále čerstvú minuloročnú novinku „Fearless Walk to Rise“. Posledným do partie sú hudobníci až z ďalekého Libanonu – BLAAKYUM, ktorí zase prevetrajú aktuálny album „Line of Fear“ ozvláštnený folklórom ich domoviny.

FB Event

onslaught-kosice-plagat

Plagát ku koncertu