Metal Unleashed: V Leviciach sa predstavia domáci ACHSAR, APRIL WEEPS a ďalšie 2 kapely

Metal Unleashed je akcia, na ktorej sa predstavia domáce metalové skupiny v levickom Erku.

ACHSAR (Sk – Levice) – metal
APRIL WEEPS (Sk – Dunajská Streda) – atmospheric metal
DYSANCHELY (Sk – Trnava) – melodic death metal
OHEN (Sk – Trnava) – blackened symphonic metal

Sobota 8.10.2016, Levice – Erko
Štart: 18:00, vstupné: 2 eurá

Prvou kapelou večera budú Trnavčania OHEN. Blackened symphonic metal s tematikou apokalypsy a duchovných zápasov odpáli koncert piesňami z pripravovaného druhého albumu, ale doje aj na piesne z prvotiny „Mortal Man“. OHEN si po poslednom aprílovom koncerte s OBSCURE SPHINX spravili pauzu na tvorbu nového materiálu a je sa na čo tešiť.

Ako ďalší prídu predstaviť svoju novú nahrávku DYSANCHELY, takisto z Trnavy.  So svojim albumom „Reborn“, ktorý bude vydaný pod Gothoom productions, prídu rozdúchať vetry death metalu. Dlhoroční svetáci rozžeravia svoje gitary a naložia vám nekompromisný melodic death metal.

Ďalším hosťom alebo už aj vyvrcholením večera bude kapela APRIL WEEPS z Dunajskej Stredy. Atmospheric metal s očarujúcou speváčkou, ako aj s poriadne režúcim growlom. Naposledy ste ich mohli vidieť ako predskokanov na bratislavskom koncerte holandskej kapely EPICA.

Absolútny vrchol večera bude domáce teleso ACHSAR. Svojou tvorbou sa zapísali ako slovenská odpoveď na ENSIFERUM. Práve ich debut „Septentrionalis“ sa pohráva s témami mytologických bojov a hrdinských činov. Nepochybne jedna z najlepších slovenských metalových kapiel. Ak máte radi poriadne tvrdé gitary a našlapané bicie s príchuťou blacku a arómou folku, tak ACHSAR sú presne tou kapelou, po akej by ste mali siahnuť.

FB Event

metal-unleashed-plagat

Metal Unleashed

Tlačová správa