KASPAREK POPREL ŠPEKULÁCIE O OBNOVENÍ RUNNING WILD

Rolf Kasparek z Running Wild poprel špekulácie o znovuzrodení kapely. Pro-Pain opustil gitarista Klimchuk. Disgorge pracujú na novom albume. Zonaria potvrdila v úlohe stáleho basáka doterajšieho zaskakujúceho Maxa Malmera. Dismember vystúpia po troch rokoch. Na záver vám ponúkame video s upútavkou na newyorský koncert Big Four.
Frontman legendy Running Wild Rolf Kasparek vyvrátil v rozhovore pre magazín Metal.de špekulácie o možnom reunione tejto legendy. Show na Wackene, ktorú kapela odohrala v roku 2009 teraz vychádza na DVD The Finally Jolly Roger bola zrejme poslednou v histórii Running Wild.

Američanov Pro-Pain, ktorí sa predstavia 23. júna aj v Brezne opustil gitarista Tom Klimchuk. Turné k 20. výročiu kapely, však prebehne podľa plánov, pretože Klimchuka nahradí Adam Phillips (Indorphine).

Američania Disgorge momentálne usilovne pracujú na svojom piatom albume And the Weak Shall Perrish, ktorý má vyjsť niekedy koncom tohto roka prostredníctvom Unique Leader Records.

Počas posledného turné Švédov Zonaria s Nile zaskakoval na poste basáka v Zonarii Max Malmer. Kapela ho teraz potvrdila, ako nového a stáleho člena Zonarie.

Zaujímavé správy prišli z tábora momentálne spiacej kapely Dismember. Kapela potvrdila svoju účasť na festivale Death Fest Open Air v Nemecku, kde vystúpia 23. júna. Pôjde o jediné vystúpenie Dismember v tomto roku a navyše prvé live vystúpenie od roku 2008. Takže ich koncert bude prierezom celej tvorby a fanúšikovia sa majú určite načo tešiť.

Dnes vám na záver ponúkame zaujímavú upútavku na koncert Big Four, ktorý sa uskutoční na štandióne New Yorku Yankees 14. septembra.