METALLICA ponúka ďalší videoklip. Novinky hlásia i MEGADETH a odídení členovia z ELUVEITIE

METALLICA a MEGADETH s novými videoklipmi. Bývalí členovia ELUVEITIE založili novú kapelu. DARK TRANQUILLITY s novým klipom. LEPROUS vydajú DVD. ICED EARTH majú nového gitaristu.

metallica-2016-ok

METALLICA

Dočkali sme sa v krátkom čase aj druhého videoklipu od legendárnej METALLICY, ktorým propaguje nový album „Hardwired… To Self-Destruct“. Dlho očakávaná novinka sa na pulty predajní dostane 18. novembra.  Videoklip nahrali štyria známi hudobníci k piesni „Moth Into Flame“ a vy ho nájdete hneď pod touto správou.

Aj ďalší zástupca Big Four, konkrétne MEGADETH, sa prezentujú novým obrazovým materiálom a to k inštrumentálke „Conquer or Die“ z ich aktuálnej štúdiovky „Dystopia“.

Bývalí členovia švajčiarskej folk metalovej skupiny ELUVEITIE Anna Murphy (vokály, hurdy-gurdy), Merlin Sutter (bicie) a Ivo Henzi (Gitary, basgitara) založili novú kapelu nazvanú CELLAR DARLING. Dokonca už stihli vydať singel „Challenge“, z ktorého zverejnili titulnú a aj bonusovú pieseň „Fire, Wind & Earth“.

Švédi DARK TRANQUILLITY natočili nový videoklip ku skladbe „The Pitiless“, z ich nového albumu „Atoma“. Ten vyjde 4. novembra prostredníctvom Century Media Records.

Prog metaloví LEPROUS vydajú 25. novembra prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music svoje vôbec prvé DVD „Live at Rockefeller Music Hall“. Materiál sa natáčal 4.júna tohto roka v meste Oslo.

Američania ICED EARTH naverbovali do svojich radov gitaristu Jakea Dreyera, ktorý nahradil Troya Seelea. Seele ohlásil v auguste odchod z kapely kvôli rodinným povinnostiam.