Mnoho zaujímavých správ hlásia AMON AMARTH, IN FLAMES, STEEL PANTHER alebo DIRKSCHNEIDER

AMON AMARTH oznámili meno nového bubeníka. IN FLAMES zverejnili ukážku z nového DVD. STEEL PANTHER vydajú nový album a prezentujú sa novým videoklipom. Správy hlásia aj DIRKSCHNEIDER, ANIMALS AS LEADERS, CROWBAR, ALTER BRIDGE, BRUTE a PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS.

Amon Amarth

AMON AMARTH

Minulý rok opustil vikingov AMON AMARTH po 17 rokoch bubeník Fredrik Andersson. Meno jeho náhradníka oficiálne oznámila táto kapela až teraz. Na ich bubenícku stoličku zasadne ako riadny člen Jocke Wallgren, ktorý s nimi hrá aj na aktuálnom turné k albumu „Jomsviking“. Nahrať album im za bicími zas vypomohol Tobias Gustafsson (CUT UP, ex-VOMITORY).

Švédska formácia IN FLAMES vydala 23. septembra prostredníctvom Nuclear Blast Records nové DVD „Sounds From the Heart of Gothenburg„, z ktorého zverejnila ukážku v podobe skladby „Only for the Weak“.

Glam metaloví STEEL PANTHER vydajú 24. februára nový štúdiový album „Lower the Bar“, z ktorého zverejnili aj ochutnávku v podobe piesne „She´s Tight“. A tú pochopiteľne podporili aj videoklipom, ktorý nájdete hneď pod správičkou.

Kapela DIRKSCHNEIDER zverejnila ukážku z nového live albumu „Live – Back To the Roots“, konkrétne ide o skladbu „Breaker“. Spomínaný živák vyjde 28. októbra prostredníctvom AFM Records.

Inštrumentálni prog metalisti ANIMALS AS LEADERS vypustili do sveta novú skladbu s názvom „The Brain Dance“, pochádzajúcu z ich nového albumu „The Madness of Many“, ktorý vyjde 11. novembra prostredníctvom Sumerian Records.

Sludge metalisti CROWBAR zverejnili nový song „Plasmic and Pure“, z ich novej radovky „The Serpent Only Lies“. Tá sa na pulty predajní dostane 28. októbra prostredníctvom vydavateľstva Entertainment One.

Rockeri ALTER BRIDGE sú aj naďalej štedrí a svetlo sveta uzrela ďalšia nová skladba nazvaná „The Other Side„. Nájdete ju na ich novom albume „The Last Hero“, ktorý oficiálne vyjde už o pár dní – 7. októbra u Napalm Records.

Domáci deatheri BRUTE ponúkajú k vypočutiu prvú ukážku z ich chystaného albumu „Henchmen“ v podobe piesne nazvanej „Dark Horizons“ (vypočuť si ju môžete NA TOMTO ODKAZE).

Formácia PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS (predtým PHIL CAMPBELL’S ALL STARR BAND), ktorú tvoria Phil Campbell (ex-MOTÖRHEAD), jeho synovia Todd, Dane a Tyla spolu s vokalistom Neil Starrom, zverejnila lyric video ku skladbe „Big Mouth“ z ich debutového EP-čka „Phil Campbell and the Bastard Sons“. Materiál vyjde 18. novembra prostredníctvom Motörhead Music.