MACHINE HEAD ZVEREJNILI VIDEO Z NAHRÁVANIA NOVÉHO ALBUMU

Machine Head zverejnili druhé video z nahrávania nového albumu. Powerwolf zverejnili artwork k novinke. Tristania chystá európske turné, počas ktorého sa predstaví aj v Prahe. Izraelčania Eternal Gray sa upísali labelu Season of Mist. Descend Into Despair vydajú nové EP.
O tom, že Machine Head nahrávajú nový album sme vás už informovali. Kapela zverejnila druhé video z nahrávania zatiaľ bezmennej novinky, ktoré nájdete pod dnešnými novinkami.

Powerwolf zverejnili artwork ku chystanému albumu Blood of the Saints, ktorý vyjde 29. júla prostredníctvom Metal Blade Records. Novinka bude obsahovať 11 nových skladieb. Artwork namaľoval gitarista kapely Matthew Greywolf. Artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

Nórski gothici Tristania sa chystajú na európske turné nazvané Out of the Dark. Turné začne 30. septembra a skončí 15. októbra. Tristania počas tohto turné sa predstaví 1. októbra aj v pražskom klube Abaton.

Izraelčania Eternal Gray sa upísali vydavateľstvu Season of Mist, ktoré im na jeseň vydá druhý album Your Gods, My Enemies.

Descend Into Despair vydajú 21. mája nové EP Vanity Devotion, ktoré bude obsahovať päť skladieb.