Turné VOLBEAT minie Slovensko, pozrieť si ich spoločne s AIRBOURNE môžete vo Viedni

Populárna dánska skupina VOLBEAT sa vybrala opäť naprieč Európou a na aktuálnom turné predstavuje aktuálnu albumovú novinku „Seal the Deal & Let’s Boogie“. So sebou si prizvala aj ďalšie zvučné mená.

VOLBEAT (Den)
AIRBOURNE (Aus)
CROBOT (Usa)

Streda 2.11.2016, Viedeň – Wiener Stadthalle

volbeat-press-2016-billboard-1548

VOLBEAT

Žiaľ, turné VOLBEAT opäť minie našu krajinu, no fanúšikovia, ktorí majú radi túto formáciu ľutovať nemusia. Začiatkom novembra, presnejšie v stredu 2.11. sa predstavia v neďalekej Viedni. Tešiť sa môžete na svižné pecky z nového albumu, ale istotne dôjde aj ja najväčšie hity kapely. Naživo majú piesne VOLBEAT ešte väčšiu energiu ako z albumu a všetko to vyšperkuje charizmatický líder Michael Poulsen, svojim nezameniteľným vokálom na rozhraní Elvisa Presleyho a Johnnyho Casha.

A práve tento experiment spojiť metal s Elvisovou ľahkosťou vyskúšali VOLBEAT pred 15. Rokmi. Skupina má na svoje konte už šesť štúdiových albumov a na celom svete z neho predala viac ako 3 a pol milióna kópií. Aktuálne turné sa zastaví v siedmich krajinách Európy.

Nepôjde však len o VOLBEAT samotný. Dáni si na turné so sebou vezú aj austrálskych hard rockerov AIRBOURNE, ktorý vydali v septembri novučičkú nahrávku „Breakin‘ Outta Hell“. Tretím do partie budú Američania CROBOT.

Lístky na tento koncert sa na Slovensku dajú zakúpiť v sieti Eventim.

FB Event