Brutalita v priamom prenose. V Košiciach sa predstavia Američania CONDEMNED

Máme tu niečo pre fanúšikoch zverských temp, neľudských vokálov, beštiálnych riffov a krvilačnej rúbanice. Američania CONDEMNED zavítajú so svojím brutálnym death metalom do košického Collossea!

CONDEMNED (Usa) – brutal death metal
WHORETOPSY (Aus) – deathcore/brutal death metal
ETERNAL REST (Aus) – death metal

Streda 9.11.2016, Košice – Collosseum
Štart: 19:30, vstupné: 13 €

Stane sa tak 9. novembra a vy sa máte na čo tešiť. Špecialitou vystúpenia bude vokálna stránka, vystúpenie odspieva Angel Ochoa, ich bývalý spevák, ktorého môžete počuť na ich oboch albumoch a v súčasnosti prepožičiava svoje chorobné vokály DISGORGE a CEPHALOTRIPSY. O poriadne hlboký a zhnitým mäsom nasiaknutý vokál rozhodne nebude núdza! Priam naopak, vyznávači poriadneho kanálu si prídu na svoje!

Spoločnosť im budú robiť WHORETOPSY, ktorí predvedú modernú víziu brutality vo sférach deathcoru. Masívne sekanice, šťavnaté tempá a riadna dávka brutality.

Na úvod sa predstavia death metalisti ETERNAL REST. Svižné a old schoolom nasiaknuté tempá a riffy vás príjemne naladia na ukrutnosť, ktorá príde po nich. Šialenosť, bezcitnosť, žiadne kompromisy, len poriadne násilná dávka brutal death metalu, ak toto vyhľadávaš, na tejto akcii nesmieš chýbať!

FB Event

condemned-kosice-plagat

Plagát ku koncertu

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák