HRAJTE O 1 VOĽNÝ VSTUP NA MODRÝ KAMEŇ FEST

Opäť vám ponúkame možnosť zasúťažiť si o vstupenku. Tentokrát nám 1 voľnú vstupenku venovali organizátori 1. ročníka festivalu Modrý Kameň Fest, ktorý sa uskutoční v sobotu 25. júna. Headlinerom festivalu je Gamma Ray. Okrem nej sa predstavia na nádvorí prekrásneho hradu Modrý Kameň slovenské kapely ako Metalinda, Midnight Scream alebo Tristana. Ak chcete byť majiteľom vstupenky musíte odpovedať na tri otázky, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“.
1, Ako sa volá prvý spevák Gamma Ray?
2, Ako sa volá skladba z legendárneho albumu Land of the Free, ktorú s Gamma Ray naspieval Michael Kiske?
3, O koľkej hodine sa oficiálne začína festival?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte MK Fest. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do utorka 21. júna, do 19. hodiny. Meno výhercu zverejníme o deň neskôr, teda v stredu 22. júna. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms a bude zverejnený na našich stránkach.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zarátávaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.