ACCEPT vydajú v januári nové DVD. Ďalšie správy z táborov SONATA ARCTICA alebo DARK TRANQUILLITY

ACCEPT vydajú nové DVD. SONATA ARCTICA zas lyric video. LAMB OF GOD zverejnili novú skladbu. Novinky hlásia aj DARK TRANQUILLITY, GOROD, EKTOMORF a Slovákov ETTERNA.

https://www.facebook.com/LadymObscene

ACCEPT

Legendárna formácia ACCEPT vydá 13. januára prostredníctvom Nuclear Blast Records nové DVD „Restless and Live“. Materiál sa nahrával minulý rok na festivale Bang Your Head v Nemecku. Nižšie nájdete ukážku z neho v podobe piesne „Stampede“.

Melodici SONATA ARCTICA vypustili nové lyric video k songu „We Are What We Are“, z ich nedávno vydanej štúdiovky „The Ninth Hour“.

Američania LAMB OF GOD zverejnili novú skladbu „The Duke“, pochádzajúcu z rovnomenného EP-čka. To uzrie svetlo sveta 18. novembra prostredníctvom vydavateľstva Epic.

Švédi DARK TRANQUILLITY sa prezentujú novým videoklipom ku skladbe „Forward Momentum“ z ich novej radovky „Atoma“, ktorá vyjde 4. novembra prostredníctvom Century Media Records.

Technickí death metalisti GOROD natočili nový videoklip ku piesni s názvom „The Mystic Triad of Artistry“ z ich stále aktuálnej štúdiovky „A Maze of Recycled Creeds“.

Do tretice nový klip ponúka aj maďarská groove metalová formácia EKTOMORF, konkrétne ku skladbe „Aggressor“. Tú nájdete na ich rovnomennej a aktuálnej radovke.

Slovenská skupina ETTERNA uverejnila na svojej fan page debutovú skladbu vo forme lyric videa. Pieseň sa volá „Demon“. Kapela ju nahrávala vo štvorici, keďže tesne pred nahrávaním prišla o basgitaristu. Nahrávania basy sa podujal gitarista Števo. O samotné nahrávanie, ako aj o finálny mix a mastering, sa postaral Martin Barla z popradskej kapely ASTAROT. Kapela v súčasnosti aktívne pracuje na dokončení materiálu k pripravovanému CD, ktoré avizuje na prelom augusta a septembra 2017 a taktiež pripravuje videoklip k druhej autorskej skladbe, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta ešte do konca tohto roka. Súčasne skladá koncertný program, s ktorým by skupina rada vystúpila už v lete budúceho roka. – Tlačová správa.