METALLICA plánuje natočiť klipy ku všetkým skladbám z novinky. V roku 2017 vyjde ďalší album JUDAS PRIEST

METALLICA natočí klipy ku každej skladbe z nového albumu. JUDAS PRIEST začnú čoskoro nahrávať nový album. FREEDOM CALL zverejnili nový klip. Novinky majú aj THE AGONIST, SUPERJOINT a AWRIZIS.

metallica-2016

METALLICA

METALLICA plánuje spraviť videoklipy ku každej skladbe z ich očakávanej novinky „Hardwired…To Self-Destruct“ (vychádza 18. novembra). Bude tak robiť pomedzi turné k novému albumu. „Je to obrovský podnik. YouTube je teraz najväčšia televízna stanica. Prišli sme na to, že môžeme urobiť video pre každú pieseň. Praktickosť natočenia 12 klipov je tak trochu šialená, hlavne, keď sa snažíš propagovať svoju nahrávku a si na všetkých miestach a chceš sa uistiť, že to neunikne. Je to šialené, ale zároveň zábavné,“ vyjadril sa pre The Straits Times bubeník Lars Ulrich.

Veteráni JUDAS PRIEST sa v januári zavrú do štúdia, aby nahrali novú a zatiaľ nepomenovanú štúdiovku, ktorá by mala vyjsť v priebehu roka 2017.

Power metalisti FREEDOM CALL natočili nový videoklip ku piesni „Metal Is for Everyone“ z ich chystanej novinky „Master of Light“, ktorá vyjde 11. novembra prostredníctvom vydavateľstva Steamhammer/SPV.

Formácia THE AGONIST zverejnila nové lyric video ku skladbe „The Man Who Fell to Earth“, ktorou vzdávajú hold Davidovi Bowiemu. Spomínaná pieseň pochádza z ich aktuálnej radovky „Five“.

Projekt Phila Anselma SUPERJOINT RITUAL, v súčasnosti už len ako SUPERJOINT (kvôli právnym záležitostiam) zverejnil nový song „Caught Up in the Gears of Application“ (vypočuť si ho môžete TU) z rovnomennej radovky. Tá uzrie svetlo sveta 11. novembra vďaka labelu Housecore Records.

Nový videoklip majú AWRIZIS, ke skladbě „Burn the Church, Goddamn!“ z aktuálního split alba „Damnation & The Rotten Brood“, je lehkou satirou jak na náboženství tak na blackmetalový kvlt. Zároveň je předzvěstí k chystanému albu pro rok 2017, které naváže na debutové album „Final Hybridation“ a právě zmíněné splitko. – Tlačová správa