Ako to vyzerá s novým sólovým albumom Ozzyho Osbourna? Manson zverejnil teaser na ďalší klip

Ozzy Osbourne chystá nový album. Marilyn Manson teasuje nový klip. BULLET FOR MY VALENTINE s novým klipom. IRON REAGAN vydajú nový album.

ozzy20154291020705

OZZY OSBOURNE

Ozzy Osbourne má v pláne vydať ďalší sólový album! Informoval o tom známy hudobník v rozhovore pre rádio Sirius XM. Avšak sólová novinka pochopiteľne vyjde až po skončení turné BLACK SABBATH a po tom ako táto legenda ukončí svoju činnosť. Ozzy už píše songy pre nový album s Billym Morrisonom (THE CULT) a Stevom Stevensom (BILLY IDOL). „Mám pár nápadov a už na nih pracujeme. Je tu jedna pieseň s názvom „Crack Cocaine“, je to bluesová záležitosť,“ vyjadril sa Ozzy pre Sirius XM.

MARILYN MANSON zverejnil teaser na videoklip ku novej skladbe „SAY10“, pochádzajúcej z rovnomennej štúdiovky, ktorá vyjde začiatkom budúceho roka. Médiá špekulujú, že sťatá postava vo videu evokuje Donalda Trumpa, avšak Manson sa vyjadril, že video je otvorené rôznym výkladom. „Je to u zúfalých činoch ľudí, ktorí veria v niečo, čo hlásali neveriaci. Práve teraz sme v zmätku pokiaľ ide o náboženstvo, politiku, sexualitu a nevieme ako to zviazať dokopy, premenilo sa v jeden veľký cirkus a túto situáciu som opísal ako vodcu. Vyzerá to, že nadišiel čas pre mňa, ako amerického umelca, vytvoriť niečo, čo spôsobí nové otázky, na ktoré nie sú jednoduché odpovede,“ povedal Manson pre The Daily Beast.

Formácia BULLET FOR MY VALENTINE natočila nový videoklip k nedávno vydanému singlu s názvom „Don´t Need You“.

Crossover thrash metalová úderka IRON REAGAN vydá 3. februára prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records nový štúdiový album „Crossover Ministry“. Nižšie nájdete aj ich svojskú video upútavku.