NIGHTWISH majú ďalšiu ukážku z chystaného DVD. Novinky hlásia aj ARCH ENEMY a SEPULTURA

NIGHTWISH zverejnili ukážku z nového DVD. ARCH ENEMY tiež chystajú DVD. SEPULTURA ponúka zábery zo štúdia. Novinky hlásia aj ARMORED SAINT, PAIN OF SALVATION a ABORYM.

nightwish-kosice-2016-29

Tuomas Holopainen z NIGHTWISH v Košiciach

Obľúbení Fíni NIGHTWISH zverejnili ukážku z chystaného DVD „Vehicle of Spirit“. Ukážka je v podobe piesne „Alpenglow“. Obrazový materiál sa na pulty predajní dostane 9. decembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast.

Melodic death metalová formácia ARCH ENEMY oznámila, že 31. marca im u vydavateľstva Century Media Records vyjde nové DVD „As the Stages Burn“ a obsahovať bude vystúpenie z tohtoročného Wackenu.

Brazilská legenda SEPULTURA ponúka zábery z procesu nahrávania ich novej štúdiovky „Machine Messiah“, ktorá vznikala pod producentským drobnohľadom Jensa Bogrena v jeho Fascination Street Studios. Ešte dodáme, že spomínaný album vyjde 13. januára prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Američania ARMORED SAINT vydajú live album s názvom „Carpe Noctum“. Materiál na tento živák sa nahrával na festivale Wacken Open Air 2015 a na koncerte v nemeckom Aschaffenburgu. Album si je možné predobjednať cez stránku PledgeMusic.com.

Švédski prog metalisti PAIN OF SALVATION oznámili, že 13. januára im prostredníctvom vydavateľstva InsideOut Music vyjde dlhoočakávaná nová štúdiovka „In the Passing Light of Day“. Na novom albume by sa mala kapela vrátiť k tvrdšiemu zvuku za doprovodu intenzívnych osobných tém, ktoré majú fanúšikovia tejto formácie tak radi. Novinka sa nahrávala v štúdiu Dugout s producentom Danielom Bergstrandom. Pod správou nájdete aj teaser a ešte dodáme, že prvý singel kapela zverejní 18. novembra.

pain-of-salvation-in-the-passing-light-day

PAIN OF SALVATION -In the Passing Light of Day

Talianska formácia ABORYM sa prezentuje novým videoklipom ku skladbe „Precarious“ z ich novej radovky „Shifting.Negative“. Tá uzrie svetlo sveta 25. januára vďaka Agonia Records.