NIGHTWISH ponúkajú trailer k DVD. Informácie hlásia aj KREATOR, GOJIRA, DEVILDRIVER alebo SURMATA

NIGHTWISH zverejnili trailer k novému DVD. KREATOR teasujú nový klip. GOJIRA v BBC Radio 1. DEVILDRIVER a ROB ZOMBIE majú nové videoklipy. DEVILMENT zverejnili novú skladbu. Česká skupina SURMATA natočila svoj prvý klip.

nightwish-bb-amfik-2015-24

NIGHTWISH

Obľúbení Fíni NIGHTWISH ponúkajú po dvoch ukážkach už aj oficiálny trailer k ich novému DVD „Vehicle of Spirit“, mapujúce jeden a pol roka trvajúce turné „Endless Forms Most Beautiful Tour“. Spomínané DVD sa na pulty predajní dostane 9. decembra vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast.

Thrash metalisti KREATOR zverejnili teaser na videoklip ku skladbe „Gods of Violence“ z ich rovnomennej štúdiovky, ktorá vyjde 27. januára prostredníctvom Nuclear Blast Records. Ešte dodáme, že produkciu klipu zabezpečila známa Grupa13 a výsledok ich práce uvidíme v piatok 18. novembra.

Francúzi GOJIRA boli hosťami v BBC Radio 1 Rock Show a tak nahrali v Maida Vale (komplex štúdii BBC) v rámci svojej session 4 skladby. Pri jednej z nich, konkrétne „The Shooting Star“ vzniklo aj video.

Američania DEVILDRIVER sa prezentujú novým klipom ku skladbe „Trust No One“, pochádzajúcej z ich rovnomennej a aktuálnej radovky.

ROB ZOMBIE natočil nový obrazový materiál k songu „Get Your Boots On! That’s The End Of Rock And Roll!“ z jeho aktuálneho albumu „The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser“.

Formácia DEVILMENT na čele s Danim Filthom (CRADLE OF FILTH) zverejnila lyric video k novej piesni „Full Dark, No Stars“ z ich nového albumu „II – The Mephisto Waltzes“. Ten oficiálne vychádza 18. novembra u Nuclear Blast Entertainment.

Česká skupina SURMATA natočila svoj prvý oficiálny videoklip ku piesni „Blinding Sun“. Videoklip sa natáčal v spolupráci s režisérom a kameramanom Rashidom Garipovom. Natáčanie prebiehalo na dvoch rôznych miestach. Dejová časť vznikla na horskej lúke neďaleko Ješteda v libereckom kraji a zábery na kapelu samotnú v priemyslovom areáli Josefov dvor pri Mladej Boleslavi. Na réžii pracoval aj gitarista Jiří Kozmér a speváčka Viktorie Surmová, no veľkú časť vymyslel práve Rashid priamo na mieste počas natáčania. Celý videoklip stihli s vypätím všetkých síl natočiť za jediný deň, začínali pred východom slnka a končili tesne pred polnocou. Natáčanie si financovali z vlastných zdrojov, no okrem toho aj od sponzorov a prostredníctvom crowdfundingového webu Startovač.cz. „Ďakujeme všetkým fanúšikom a podporovateľom, že sa nám vďaka nim podarilo vyzbierať dostatok peňazí na to, aby sme mohli klip zrealizovať presne podľa našich predstáv,“ povedala speváčka Viktorie Surmová.