Nový týždeň štartujeme správami z táborov METALLICA, NIGHTWISH, ACCEPT a DEEP PURPLE

METALLICA ponúka zábery zo štúdia. NIGHTWISH zverejnili ďalšiu ukážku z nového DVD. ACCEPT majú zas trailer k DVD. DEEP PURPLE vydajú novú štúdiovku. FIREWIND zverejnili novú skladbu.

metallica-2016

METALLICA

Legendárna METALLICA zverejnila video zo zákulisia mapujúce tvorbu skladby s pracovným pomenovaním „RL72“, ktorá neskôr dostala názov „Here Comes Revenge“. Spomínaná pieseň sa nachádza na ich aktuálnej radovke „Hardwired…To Self-Destruct“.

Obľúbení Fíni NIGHTWISH zverejnili ďalšiu ukážku z chystaného DVD „Vehicle of Spirit“, tentokrát v podobe piesne „Stargazers“. Ukážka ale nepochádza z Wembley, ale z koncertu vo fínskom Tampere. DVD sa na pulty predajní dostane už 9. decembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Kapela ACCEPT vypustila do sveta trailer z ich nového DVD „Restless and Live„, ktoré oficiálne vyjde 13. januára prostredníctvom Nuclear Blast Records. Materiál sa nahrával minulý rok na festivale Bang Your Head v Nemecku.

Veteráni DEEP PURPLE oznámili, že ich nový štúdiový album sa bude volať „Infinite“ a svetlo sveta uzrie na jar budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC. Nižšie nájdete aj teaser.

Power metalisti FIREWIND z Grécka, zverejnili novú skladbu s názvom „Hands of Time“, z ich novej štúdiovky „Immortals“. Tá vyjde 20. januára prostredníctvom Century Media Records.