Na úvod týždňa novinky z táborov NIGHTWISH, SEPULTURA, ACCEPT, LACUNA COIL a LOCK UP

NIGHTWISH s ďalším trailerom na nové DVD. SEPULTURA s novým lyric videom. ACCEPT ponúkajú ukážku z DVD. LACUNA COIL majú novú skladbu. LOCK UP vypustili nový song.

nightwish-kosice-2016-67

Floor Jansen z NIGHTWISH

Fínska formácia NIGHTWISH zverejnila ďalší trailer k ich novému DVD „Vehicle of Spirit“, mapujúce jeden a pol roka trvajúce turné „Endless Forms Most Beautiful Tour“. Spomínané DVD sa na pulty predajní dostane 16. decembra vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records. Ak neviete, čo blízkym na Vianoce, tak pokiaľ sú fanúšikom tejto fínskej skupiny, neváhajte a o darček máte postarané.

Brazílska legenda SEPULTURA zverejnili lyric video k novej skladbe „I Am the Enemy“ z ich chystanej štúdiovky „Machine Messiah“, ktorá vyjde 13. januára prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Veteráni ACCEPT ponúkajú ukážku z ich nového DVD „Restless and Live“ v podobe piesne „Pandemic“. DVD oficiálne vychádza 13. januára prostredníctvom Nuclear Blast Records. Materiál sa nahrával minulý rok na festivale Bang Your Head v Nemecku.

Kapela LACUNA COIL nadelila fanúšikom predčasný vianočný darček, keďže má vonku nový singel s názvom „Naughty Christmas“. Ten je dostupný ako stream alebo digitálny download.

Hviezdne obsadená grindcorová brúska LOCK UP vypustila do sveta nový song „Mindfight“, pochádzajúci z ich novej radovky „Demonization“, ktorá vyjde v marci prostredníctvom vydavateľstva Listenable Records.