PONDELKOVÁ ZÁPLAVA NOVINIEK A VIDEÍ: NIGHTWISH, KREATOR, HAMMERFALL, STEEL PANTHER a ďalší

NIGHTWISH s ďalšou ukážkou z nového DVD. KREATOR, FIREWIND a QUEENSRŸCHE s novými klipmi. Novinky na úvod týždňa hlásia aj STEEL PANTHER, DARKEST HOUR, HAMMERFALL a EMMURE.

NIGHTWISH

Fínska formácia NIGHTWISH zverejnila ukážku z nového a len pred pár dňami vydaného DVD „Vehicle of Spirit“. Ak ho stále ešte nemáte vo svojej zbierke, navnaďte sa na jeho kúpu skladbou „My Walden“.

Thrash metalisti KREATOR natočili nový klip ku piesni s názvom „Satan Is Real“, ktorú nájdete na ich novej štúdiovke „Gods of Violence“. Tá oficiálne vyjde 27. januára prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Bubeník David Wallin z kapely HAMMERFALL oznámil, že odchádza pretože sa chce viac venovať rodine. Skupina však už našla aj náhradu za neho a jej novým bicmenom sa stal Johan Koleberg (ex-THERION).

Power metalisti FIREWIND sa prezentujú novým obrazovým materiálom ku skladbe „Ode to Leonidas“ z ich chystanej nahrávky „Immortals“. Tá uzrie svetlo sveta 20. januára vďaka Century Media Records.

Američania QUEENSRŸCHE majú nový videoklip ku skladbe „Bulletproof“ pochádzajúcej z ich aktuálnej radovky „Condition Hüman“.

Glam metaloví STEEL PANTHER zverejnili lyric video k novému songu „Anything Goes“ z ich chystanej štúdiovky „Lower the Bar“, ktorej vydanie sa posunulo o jeden mesiac. Fanúšikovia sa jej napokon dočkajú 24. marca 2017.

Formácia DARKEST HOUR zverejnila novú skladbu „Knife in the Safe Room“ z ich nového albumu „Godless Prophets & The Migrant Flora“, ktorý vyjde 10. marca prostredníctvom Southern Lord Recordings.

Metalcoristi EMMURE vydajú začiatkom budúceho roka u SharpTone Records nový album „Look at Yourself“, z ktorého aj vypustili ochutnávku v podobe songu „Russian Hotel Aftermath“.