More Than Fest hlási prvé potvrdené kapely: Jedným z headlinerov budú Vikingovia AMON AMARTH

Ešte stále poriadne neutíchol v  dušiach fanúšikov ročník 2016 a takto v predvianočnom čase organizátori More Than Festu prichádzajú s prvými potvrdenými menami pre budúcoročný festival.

„Ešte sa ani neusadil prach na mieste konania a už sme mali v hlavách nápady a skupiny pre ďalší ročník. Kým opäť vyrašila tráva na mieste, kde boli zátarasy a pódiá, mali sme hotový zoznam interpretov, ktorých sme zrovna aj oslovovali,“ prezradili organizátori, ktorí hrdo hlásia prvé potvrdené mená pre rok 2017.

AMON AMARTH

AMON AMARTH, POWERWOLF, ARKONA, MASTERPLAN, KOBRA AND THE LOTUS, ALKEHOL, AINT, ART, BASTARD, EUFORY, MAD FREQUENCY, QUEENMANIA, RAMCHAT, SIGNUM REGIS, SYMFOBIA, TRISTANA a slovenská skupina, ktorá skončí v súťaži Wacken Metal Battle Slovakia na druhom mieste.

Cena v predpredaji ostáva do konca roka 2016 za nezmenených 35 eur. Od 1.1.2017 bude cena dvojdňovej vstupenky zvýšená na 45 eur, ale to už budú oznámené ďalšie zvučné mená. Lístky kúpite v sieti Ticketportal a čoskoro už aj u dvorných predajcov EPG (viac informácií na epg@epg.sk). Pozorne preto sledujte ešte weby agentúry EPG a hudobné spravodajské weby, pretože ešte pred Štedrým večerom príde vianočný darček pt. II.

„Festival chystáme už od augusta a s minimálne 22-mi vylepšeniami, berúc ohľad na skúsenosti a nedostatky na novom mieste a časovú tieseň, aby sa vám na tom mieste, ktoré ste si odskúšali tento rok, páčilo ešte viac.  Snažíme sa zabezpečiť aj spln mesiaca, aby opäť do(s)tváral atmosféru festivalu aj v roku 2017,“ povedal Ján „Amok“ Poliak.

Celkový počet kapiel by mal byť opäť okolo 30, tak ako aj vlani. Pódiá budú opäť dve, organizátori ich mienia trochu „zrovnoprávniť“, menšie pódium bude trošku väčšie ako bolo v roku 2016. A zahrajú si na ňom aj veľké mená.

AMON AMARTH prídu na More Than Fest dôkladne pripravení. Dva kamióny a dva autobusy privezú kapele všetko, čo kapela potrebuje k predvedeniu svojej veľkolepej pódiovej šou! Žiadny festivalový koncertík na pol plynu. A aj preto sú AMON AMARTH jednými z headlinerov festivalu a vyžiadali si vstup na pódium už od skorého rána. Príprava ich šou predsa zaberie veľa času.

Plagát s prvými kapelami