HALFORD VYDÁ LIVE KONCERT, VIDEOUPÚTAVKA NA MASTERS OF ROCK

Rob Halford vydá live koncert v HD kvalite. Ponúkame vám videoupútavku na blížiaci sa MASTERS OF ROCK. ABORYM majú nové vydavateľstvo. DENIAL FIEND vydajú druhý album. MORTIIS poskytnú rozšírenú verziu aktuálneho albumu. Američania CENTURY dokončili práce na novom albume.
Metal God Records a Rob Halford vydajú na Blu-Ray v októbri Halfordov live koncert v kvalite HD nazvaný Halford Live At Saitama Super Arena. Tento záznam bude obsahovať 15 skladieb a okrem koncertu bude fanúšikom k dispozícii aj exkluzívny Halfordov komentár.

Festival MASTERS OF ROCK už klope na dvere. Od 14. do 17. júla sa v obľúbenom areáli likérky R. Jelínka vo Vizoviciach predstavia kapely ako TWISTED SISTER, HELLOWEEN, MOONSPELL, HAMMERFALL a mnoho ďalších. Pod dnešnými novinkami nájdete video upútavku na 9. ročník tohto festivalu.

Talianski industrial blackáči ABORYM majú nové vydavateľstvo, ktorým sa stal label Agonia Records. Agonia Records vydá ABORYMU v roku 2012 nasledovníka albumu Psychogrotesque a zrejme aj niečo špeciálne, pretože budúci rok bude kapela oslavovať 20. výročie.

Horor metalová superskupina DENIAL FIEND vydá 2. augusta svoj druhý album Horror Holocaust. Na pulty obchodov sa novinka dostane vďaka vydavateľstvu Ibex Moon Records. Na novinke vraj bude cítiť vplyvy kapiel ako SLAYER, CELTIC FROST, POISON IDEA, DEATH alebo CARCASS. Na druhom albume sa objavia aj zaujímavý hostia Steve Swanson (SIX FEET UNDER), Ralph Santolla (OBITUARY, DEICIDE) a James Murphy (OBITUARY, TESTAMENT). Horror Holocaust bude obsahovať 8 nových skladieb. Artwork k albumu nájdete pod dnešnými novinkami.

Nóri MORTIIS poskytnú od 13. júla do 13. augusta rozšírenú digitálnu verziu posledného albumu Perfectly Defect. Táto verzia bude obsahovať tri bonusové skladby, nový artwork. Viac informácii sa dozviete na stránke www.mortiis.com.

Američania CENTURY dokončili nový album Red Giants, ktorý vyjde 30. augusta prostredníctvom Prosthetic Records a bude obsahovať 10 skladieb.