IMMORTAL plánujú nový album v roku 2017. Nové klipy majú SEPULTURA a KORPIKLAANI

IMMORTAL mieria do štúdia. SEPULTURA, KORPIKLAANI a VOIVOD majú nové klipy. OVERKILL zverejnili novú skladbu. SIX FEET UNDER dokončili práce na novom albume.

IMMORTAL

Black metalisti IMMORTAL, v súčasnosti v zostave Demonaz (vokály, gitara) a Horgh (bicie) vstúpia v januári do štúdia, kde začnú nahrávať nový album tejto legendárnej formácie. Kapela sa opäť rozhodla využiť služby Petera Tägtgrena v jeho štúdiu Abyss, keďže im produkoval aj predošlé štyri nahrávky. Nový album vyjde v priebehu roka 2017.

Brazílska legenda SEPULTURA natočila nový klip ku piesni „Phantom Self“ pochádzajúcej z ich novej radovky „Machine Messiah“, ktorá vyjde 13. januára prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Fínska formácia KORPIKLAANI sa prezentuje novým videoklipom k singlu „FC Lahti“. Ten vznikol v rámci osláv 20. výročia ich miestneho futbalového klubu FC Lahti.

Kanadská úderka VOIVOD má vonku nový obrazový materiál k songu „Post Society“ z rovnomenného EP-čka.

Thrash metalisti OVERKILL vypustili do sveta lyric video k novej skladbe „Mean, Green, Killing Machine“ z ich novej štúdiovky „The Grinding Wheel“. Tá vyjde 10. februára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Death metalisti SIX FEET UNDER dokončili práce na novom a zatiaľ nepomenovanom albume. „Náš nový album neznie, ako niektorý z predošlých. Ak to očakávate, tak budete sklamaní. Nové veci sú nahraté a je to kurva šialené,“ vyjadril sa spevák Chris Barnes. O mix sa postaral Chris „Zeuss“ Harris a Barnes to už skorej opísal ako najintenzívnejšiu groove brutalitu akú kedy dali dokopy.