PAIN a DISTURBED majú nové klipy, SUICIDE SILENCE teasujú ďalší album

PAIN a DISTURBED s novými klipmi. NECROPHOBIC majú nových gitaristov. SUICIDE SILENCE teasujú nový album.

PAIN

Švédska skupina Petra Tägtgrena PAIN natočila ďalší klip k aktuálnemu albumu „Coming Home“. Tentokrát ide o obrazový materiál k titulnej skladbe.

Deathcoristi SUICIDE SILENCE teasujú nový eponymný album na svojom twitteri (TU). Spomínaná novinka vyjde 24. februára prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment.

Američania DISTURBED majú nový videoklip ku skladbe „Immortalized“ pochádzajúcej z rovnomenného albumu. Klip sa natáčal na rôznych koncertoch v Severnej Amerike, Austrálii a Novom Zélande.

Black/death metalisti NECROPHOBIC naverbovali do svojich radov gitaristov Sebastiana Ramstedta a Johana Bergebäcka po tom, ako bol z kapely vyhodený Fredrik Folkare kvôli rozdielnym názorom na hudobné smerovanie. „Posledných pár rokov obstarával gitarové party Fredrik sám. On je skvelý gitarista, ale nemohol hrať na dvoch gitarách počas koncertov. Mať dvoch gitaristov je dôležitou časťou nášho zvuku, hlavne naživo. Hudba je písaná práve dvoch gitaristov. Bolo to tak v minulosti a je to aj teraz. V poslednej dobe som si tiež uvedomil, že náš spôsob myslenia a hudobné korene sú príliš odlišné. Je vždy ťažké povedať niekomu, aby odišiel a najmä preto, že sme spolu vždy dobre vychádzali, ale musel som spraviť to, čo je najlepšie pre kapelu. Nič zlé medzi nami nie je, aspoň nie z mojej strany,“ vyjadril sa na facebooku bubeník Joakim Sterner.