Nergal zverejnil prvý singel z jeho sólovky, Zakk Wylde sa prezentuje novým klipom

Nergal vypustil do sveta prvý singel z jeho sólo projektu ME AND THAT MAN. Zakk Wylde má nový klip. ARMORED SAINT zverejnili ukážku z nového živáku. Novinky hlásia aj FIREWIND, SKID ROW, EMMURE, ABORTION a VOLUME.

Nergal

Nergal (BEHEMOTH) vypustil prvý singel s názvom „My Church Is Black“ (NA TOMTO ODKAZE) z jeho blues/country-folkového sólo projektu ME AND THAT MAN. Spomínaná skladba pochádza z debutovej nahrávky „Songs of Love and Death“, na ktorej spojil Nergal sily s muzikantom Johnom Porterom. Album vyjde 24. marca vďaka Cooking Vinyl.

Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY), ktorý v sobotu 14. januára oslávil okrúhle 50. narodeniny, ponúka nový videoklip ku skladbe „Lost Prayer“ z jeho aktuálnej sólovky „Book of Shadows II“.

Američania ARMORED SAINT zverejnili ukážku z ich živáku „Carpe Noctum“ v podobe skladby „March of the Saint“. Materiál sa nahrával na festivale Wacken Open Air 2015 a na koncerte v nemeckom Aschaffenburgu. Album vychádza 24. februára prostredníctvom Metal Blade Records.

Power metalisti FIREWIND zverejnili lyric video k novej piesni „Back on the Throne“, pochádzajúcej z ich nového albumu „Immortals“, ktorý vyjde 20. januára prostredníctvom Century Media Records.

Legendárna skupina SKID ROW oznámila, že ich novým spevákom sa stal ZP Theart (ex-DRAGONFORCE) a zároveň prišlo aj oznámenie, že čoskoro sa odoberú do štúdia, aby nahrali nový album.

Nová štúdiovka metalcorisotv EMMURE nazvaná „Look at Yourself“ vyjde 3. marca prostredníctvom vydavateľstva SharpTone Records.

Domáci grindcoristi ABORTION zverejnili artwork ich nového albumu „All You Need Is Hate“. Novinka by mala vyjsť v období marec/apríl na dvanásť palcovom vinyle, v kooperácii viacerých labelov z celého sveta.

ABORTION – All You Need Is Hate

Trenčianska skupina VOLUME nahrala ďalší klip, ktorý má byť súčasťou trilógie videoklipov k singlu „Samé klamstvá“. Druhá časť sa volá „?!V mene koho?!“.