KREATOR teasujú ďalší klip, MASTODON zas nový album

KREATOR teasujú nový klip. MASTODON zas nový album. CELLAR DARLING u Nuclear Blast Records. Nové správy majú aj BELPHEGOR, WARBRINGER a THY ART IS MURDER.

KREATOR

Thrash metalisti KREATOR lákajú na nový videoklip ku skladbe „Totalitarian Terror“, krátkou ukážkou. Spomínaný song pochádza z ich novej radovky „Gods of Violence“. Tá vyjde 27. januára prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Prog metalisti MASTODON zverejnili svojský teaser na ich nový štúdiový album, ktorý by mal vyjsť v marci prostredníctvom Reprise Records.

Odídenci z ELUVEITIE, teraz zoskupení pod názvom CELLAR DARLING podpísali zmluvu s vydavateľstvom Nuclear Blast Records, ktoré im v priebehu tohto roka vydá debutový materiál.

Rakúski neznabohovia BELPHEGOR nahrávajú nový a zatiaľ nepomenovaný album. Hotové sú momentálne bicie a basgitara. „Pridali sme veľa nových elementov a štruktúr do nášho typického zvuku a naladili sme gitary nižšie, aby sme dosiahli viac brutálneho a obskúrneho efektu. Je to deväť najťažších a najneľútostnejších zvukových koláži aké sme kedy napísali a nahrali,“ vyjadril sa na facebookovej stránke kapely basgitarista Serpenth.

Thrasheri WARBRINGER vydajú 31. marca u Napalm Records nový album nazvaný „Woe to the Vanquished“, z ktorého si môžete vypočuť ukážku v podobe skladby „Silhouettes“.

Deathcoristi THY ART IS MURDER oznámili, že do kapely sa vrátil bývalý spevák C. J. McMahon a pri tejto príležitosti vypustili nový singel s názvom „No Absolution“, podporený aj videoklipom.