Mnohým fanúšikom sa splní sen. HELLOWEEN v zostave s Kiskem a Hansenom vystúpia na Slovensku!

A je to tu! Agentúra EPG splní sen mnohým fanúšikom legendárnych tekvíc HELLOWEEN. Tí sa už čosko, ktorí sa vypravia na dlhočižné svetové turné „Pumpkins United World Tour 2017/18“ v zostave s Michaelom Kiskem a Kaiom Hansenom. A to zavíta v novembri 2017 aj na Slovensko.

PUMPKINS UNITED WORLD TOUR 2017

HELLOWEEN (Ger)

Nedeľa 26.11.2017, Bratislava – NTC Aegon Aréna
Štart: 19:00, vstupné: od 33 eur

Tridsať rokov po vyjdení najzásadnejších albumov v melodickom heavy metale „Keeper of the Seven Keys Part I a II“, sa stalo to, v čo roky dúfali najvernejší fanúšikovia! Do zostavy sa na oslavu tohto megavýročia vrátili vtedajší členovia. Hlas, ktorý urobil v metale revolúciu – Michael Kiske (UNISONIC, AVANTASIA) a Kai Hansen (GAMMA RAY, UNISONIC) – spoluautor oboch albumov.

HELLOWEEN – Pumpkins United Tour 2017

To, čo sa možno nikdy nezopakuje, prichádza. Tekvice vyrážajú na gigantické turné, aby nechali fanúšikov spomínať na éru, ktorá dala základ stovkám ďalších kapiel a posunula hranice žánru tak vysoko, že dodnes málokto dosiahol túto latku.

Rýchlostné preteky, klenuté melódie, dvojsóla na podklade tepavých bicích, nezameniteľný spev, zbory … Legenda sa zrodila v roku 1987. Skupina s navrátilcami pripravuje až trojhodinovú šou, preto sa nesmie stať, aby tam nejaký fanúšik tohto obdobia chýbal! Československo nemalo tú šancu, vidieť rodiace sa megastar na svojom území v tom čase. A o to je tento exkluzívny koncert ešte viac jedinečný.

Aby sa však nezabudlo na novšiu éru, prechádzka desaťročiami a históriou kapely bude mať aj časť, kde odznejú hity z novšej éry s Andim Derisom. Tu je zostava, ktorá bude tvoriť turné „Pumpkins United 2017“.  Andi Deris – spev, Michael Kiske – spev, Michael Weikath – gitara, sprievodný spev, Kai Hansen – gitara, sprievodný spev, Markus Grosskopf – basgitara, sprievodný spev, Sascha Gerstner – gitara, sprievodný spev, Dani Löble – bicie.

Takže, priatelia, neuveriteľné sa stáva skutočnosťou. Na Slovensko prídu HELLOWEEN 26. novembra 2017 do NTC Aegon Arény v Bratislave. Predpredaj štartuje vo štvrtok 26. januára v sieti Ticketportal. Lístky budú v cene od 33 eur.

Plagát ku slovenskému koncertu

Tlačová správa