Slovenské skupiny OHEN a MANYAC už čoskoro v dvoch slovenských mestách

Trnavskí pekelníci OHEN a seredskí blázni MANYAC sa už čoskoro postavia na spoločné pódiá na dvojkoncerte v Šali a Seredi.

OHEN (Sk – Trnava) – blackened symphonic metal
MANYAC (Sk – Sereď) – thrash metal
MODERN ART DYING (Sk – Nitra) – melodic death metal (Iba Šaľa)
FREEBIRD (Sk – Sereď) – hard rock (Iba Sereď)

Piatok 10.2.2017, Šala – klub Peklo
Sobota 11.2.2017, Sereď – Kamping

OHEN – mladá metalová kapela z Trnavy a priľahlého okolia točiaca sa okolo blackened symphonic metalu či dark metalu. So svojim debutom „Mortal Man“ v roku 2014 začala víriť vodu v slovenskom UG priestore. Februárové koncerty budú pre chalanov a babu v kapele vyrušením z nahrávania druhého počinu s názvom „Whispering Lies“. OHEN ste mohli vidieť na mnohých koncertoch robiť support menám ako OBSCURE SPHINX, GALADRIEL, LUNATIC GODS, DYSANCHELY a a iným. Popri klasických metalových nástrojoch sa v plamennom zoskupení objavujú aj husle, klávesy a rozmanitosť ženských a iných mužských či animálnych vokálov.

MANYAC – Thrash metalová stálica Serede, kde Blonďák udržal pokope partiu výborných muzikantov svojím nezameniteľným vokálom. Táto úderná pätica drsňákov vás nenechá chladnými a svojimi gitarovými riffmi vás vykopne do víru virtuóznych sól, basových liniek ako skala a úderných bicích. Chalani nikdy nesklamali a na každom koncerte uviedli perfektnú šou, za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani na veľkých festivalových či zahraničných pódiách.

FREEBIRD – Hard rock zo Serede, ktorý poteší všetkých ktorí majú radi riadne nadupané rockové piesne s úderným vokálom v slovenčine. Gitara, basa a bicie a do toho nezameniteľný vokálny výkon, to sú FREEBIRD. Groove striedajúci sa so sólami a silným textom. Sereďania majú za sebou slušnú históriu nahrávok a koncertov a vždy znamenajú istotu výbornej zábavy a hudobného zážitku.

MODERN AGE DYING – Melodic Death metal z Nitry. Zoskupenie MODERN AGE DYING vzniklo z popola rozpadnutej formácie APOTHECY, kedy sa zostávajúci členovia rozhodli s hudbou pokračovať, a to v úplne odlišnom žánrovom smere. Päťčlenná zostava dokončila koncom roka 2016 svojich prvých šesť skladieb a od začiatku roka 2017 sa vrhli na prvé živé akcie, ktoré odštartovali oficiálne vydanou demo nahrávkou „The Age of Regression“. Naposledy sme ich mohli zažiť na Mindshifter feste vol. 10 v Nitre.

FB event Šaľa

FB Event Sereď

Koncert v Šali

Koncert v Seredi

Tlačová správa