BLACK SABBATH definitívne ukončili kariéru. Novinky hlásia MASTODON, OVERKILL, či WINTERSUN

BLACK SABBATH definitívne skončili. MASTODON zverejnili novú skladbu a ponúkajú ďalšie zábery zo štúdia. OVERKILL majú nový klip. Bohatý novinkový blok doplňujú správy od SUICIDE SILENCE, ALL THAT REMAINS, VENOM INC, WINTERSUN a EVOCATION.

BLACK SABBATH

Kapela BLACK SABBATH,  mnohými označovaná ako tá, čo dala svetu metalovú muziku, odohrala v sobotu 4. februára svoj posledný koncert v domovskom Birminghame. Tým dala absolútnu bodku za svojou dlhočiznou a úspešnou kariérou. NA TOMTO ODKAZE si môžete pozrieť aj video.

Američania MASTODON zverejnili novú skladbu s názvom „Show Yourself“, z ich novej radovky „Emperor of Sand“, ktorá vyjde 31. marca prostredníctvom Reprise Records. Kapela zároveň ponúka aj dalšie video z procesu nahrávania spomínanej dosky.

Thrash metalisti OVERKILL natočili nový videoklip ku skladbe „Goddamn Trouble“ z ich nového albumu „The Grinding Wheel“. Ten vyjde 10. februára prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Deathcoristi SUICIDE SILENCE zverejnili novú pieseň s názvom „Silence“. Nájdete ju na ich novej nahrávke „Suicide Silence“. Tá sa na pulty predajní dostane 24. februára vďaka Nuclear Blast Entertainment.

Americká formácia ALL THAT REMAINS vypustila do sveta dva nové songy „Madness“ a „Safe House“, pochádzajúce z ich nového a zatiaľ nepomenovaného albumu, ktorý vyjde koncom apríla.

Formácia VENOM INC. pozostávajúca z pôvodných členov kapely VENOM, podpísala zmluvu s vydavateľským gigantom Nuclear Blast Records. Ich debutový materiál by mal uzrieť svetlo sveta ešte v tomto roku.

Fíni WINTERSUN zverejnili artwork k ich novému albumu „The Forest Seasons“. K nemu spustia 1. marca crowdfundigovú kampaň. Ešte dodáme, že album bude tematický rozdelený na štyri ročné obdobia.

WINTERSUN – The Forest Seasons

Death metalisti EVOCATION oznámili, že 10. marca im u Metal Blade Records vyjde nový album „The Shadow Archetype“, z ktorého aj ponúkajú ochutnávku v podobe skladby „Children of Stone“.