NEGURA BUNGET znova na Slovensku. Začiatkom marca predvedú špeciálnu šou v Banskej Bystrici

Rumunské stálice NEGURA BUNGET opäť brázdia koncertné pódiá a znova neminú ani Slovensko. Tentokrát sa predstavia v známom klube Tartaros v Banskej Bystrici už začiatkom marca.

NEGURA BUNGET (Rom) – atmospheric black metal
AXEGRESSOR (Fin) – thrash metal
DARKTIMES (Sk – L. Mikuláš) – black metal

Piatok 3.3.2017, Banská Bystrica – RC Tartaros
Štart: 20:00, vstupné: 7 eur

NEGURA BUNGET – jedna z najznámejších Rumunských kapiel opäť mieri na Slovensko. Tento raz príde odprezentovať svoj minuloročný album „ZI“ v rámci „North Anniversary Tour 2017“ aj do Banskej Bystrice. Pri tejto príležitosti si zároveň pripomenie aj ich megaúspešný album „OM“, z ktorého odznejú viaceré známe piesne tejto rumunskej stálice . Jednoznačne pôjde o špeciálny koncert ,ktorý je povinnosťou pre všetkých fanúšikov týchto transylvánskych vlkov!

V úlohe predkapely sa po prvý raz na Slovensku predstavia fínski thrasheri AXEGRESSOR. Ich energická zmes poctivého thrashu nenechá nikoho na pochybách, že starý dobrý thrash metal je späť v plnej sile a títo harcovníci z Turku držia pomyselnú zástavu poriadne vysoko. Ich albumy „Command“ a „Next“, a samozrejme aj inšpirácie v kapelách ako KREATOR, TESTAMENT alebo DESTRUCTION sú toho jasným dôkazom . Thrash ´Em All!

Celý koncert otvoria čierne duše z Liptova – DARKTIMES . Energický a masívne nadupaný black metal v spojení s výbornou pódiovou šou bude ako stvorený na otvorenie tohto výnimočného koncertu . Ten kto počul ich výborný album „Triumph ov Chaos“, vie o čom je reč.

Plagát ku koncertu

Tlačová správa