Novinky z táborov kapiel DARK TRANQUILLITY, SÓLSTAFIR, IRON REAGAN či ENDLESS MAIN

DARK TRANQUILLITY vydajú nový singel. IRON REAGAN, EVOCATION a HAVOK s novými klipmi. SÓLSTAFIR zverejnili novú skladbu. THE OBSESSED vypustili novú skladbu. ENDLESS MAIN zverejnili artwork druhého albumu.

DARK TRANQUILLITY

Švédi DARK TRANQUILLITY vydajú 24. marca prostredníctvom Century Media Records sedem palcový singel „The Absolute“ obsahujúci skladby „The Absolute“ a „Time Out of Place“, ktoré sú ako bonusy na limitovanej edícii ich aktuálneho albumu „Atoma“. Spomínané piesne sú experimentálne a predstavujú úplne odlišnú tvár kapely.

DARK TRANQUILLITY – The Absolute

Islandská formácia SÓLSTAFIR zverejnila novú pieseň s názvom „Ísafold“ z ich chystanej radovky „Berdreyminn“, ktorá vyjde 26. mája prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Crossover/thrash metalisti IRON REAGAN sa prezentujú novým obrazovým materiálom ku skladbe „A Dying World“ z ich aktuálnej nahrávky „Crossover Ministry.

Death metalisti EVOCATION majú nový videoklip ku skladbe „Condemned to the Grave“ z ich nového albumu „The Shadow Archetype“, ktorý vyjde 10. marca u Metal Blade Records.

Thrasheri HAVOK natočili nový klip k songu „Intention to Deceive“ pochádzajúceho z ich novej dosky „Conformicide“. Tá uzrie svetlo sveta 10. marca vďaka Century Media Records.

Veteráni THE OBSESSED vypustili do sveta novú skladbu „Punk Crusher“ (vypočuť si ju môžete TU) z ich nového albumu „Sacred“. Ten vyjde 7. apríla prostredníctvom Relapse Records.

Zvolenská formácia ENDLESS MAIN zverejnila artwork pripravovaného albumu nazvaného jednoducho „II“. Album vyjde na konci mája prostredníctvom Slovak Metal Army. Skupina oznámila aj meno špeciálneho hosťa, v skladbe „Nothing“ si zahral na basgitare Bruno Ladislau z ANDRE MATOS BAND.

ENDLESS MAIN – II