Na More Than Feste zaznie aj poriadny thrash i severská melodika! Tešte sa na OVERKILL a INSOMNIUM

More Than Fest hlási ďalšie dve svetoznáme mená, ktoré si zahrajú v auguste vo Zvolenskej Slatine. Potešia sa thrasheri a milovníci severského melodického death metalu!

Areál futbalových ihrísk vo Zvolenskej Slatine bude od 17. do 19. augusta praskať vo švíkoch. Organizátori More Than Festu nenechávajú nič na náhodu a potvrdzujú, že táto akcia bude najkvalitnejšie obsadeným  festivalom na Slovensku. A nielen to! Jednoducho bude najväčším a najlepším  metalovým v našej krajine, na svoje si prídu vyznávači všetkých žánrov.

K už potvrdeným headlinerom a co-headlinerom More Than Festu AMON AMARTH, DARK FUNERAL, POWERWOLF, PAIN, WINTERSUN a kapelám ako MASTERPLAN, ARKONA, TIMO TOLKKI alebo STEVE HARRIS BRITISH LION pribudli ďalšie veľké mená. Na svoje si prídu thrasheri a milovníci severského melodického death metalu.

OVERKILL sa predstavia v auguste vo Zvolenskej Slatine

Agentúra EPG potvrdila old schol thrash metalovú mlátičku spoza veľkej mláky, ktorá je na scéne už neuveriteľných 37 rokov! Áno, reč je o legendárnej skupine OVERKILL, ktorá vám ukáže svoj recept na dlhovekosť! Nestarnúci Bobby „Blitz“ Elsworth a D.D. Verni spolu so svojimi spoluhráčmi vydali začiatkom tohto roka ďalšiu namakanú thrashovú nálož nazvanú „The Grinding Wheel“ (už osemnástu v poradí), ktorú predstavia aj na Slovensku, na More Than Feste! OVERKILL vám ukážu, že zrejú ako víno, čím starší, tým lepší!

Chrochtať blahom budú istotne aj vyznávači severského melodického death metalu. Do Zvolenskej Slatiny zavíta štvorica hudobníkov z fínskeho mesta Joensuu, ktorú celý svet pozná pod menom INSOMNIUM. Majstri severských potemnelých melódií prinesú do Slatiny štipku melanchólie, zádumčivosti, žiaľu, ale aj nádeje, ktorú prezentujú prostredníctvom svojej hudby.

Ak vás ešte More Than Fest nepresvedčil o tom, aby ste ho v auguste navštívili, tak misky váh naklonil na svoju stranu ďalšou dvojicou potvrdených kapiel už oveľa viac. Neváhajte a kupujte lístky v predpredaji, pretože ich cena sa s blížiacim festivalom bude neustále zvyšovať. Aktuálne je vstupenka na celý festival k dispozícii za 45 eur do konca marca v sieti Ticketportal!

Aktuálny plagát More Than Festu k 8.3.2017