Intenzívny mix metalu, do Bratislavy prídu štyri zaujímavé kapely na čele s FRANTIC AMBER zo Švédska

Do Bratislavy zamieri v apríli štvorica kapiel zo štyroch rôznych krajín. Zaujímavou zmeskou budú aj rôzne metalové štýly, ktoré hrajú.

FRANTIC AMBER (Swe) – melodic death metal
POKERFACE (Rus) – thrash/death metal
ANGRY AGAIN (Sui) – epic groove metal
SUNLESS SKY (Usa) – power metal

Pondelok 10.4.2017, Bratislava – Randal Club
Štart: 20:00, vstupné: 5 eur

FRANTIC AMBER
FRANTIC AMBER je zoskupenie tvorené členmi zo 4 krajín – Švédsko, Dánsko, Japonsko a Kolumbia. Ich hudba by sa dala charakterizovať ako intenzívny mix metalu, ťažkých riffov, povznášajúcich sa melódií kombinovaných s agresívnym growlingom. Od svojho vzniku odohrala kapela množstvo koncertov, veľkých festivalov ako Sweden Rock Festival, Metaltown, Rockstad Falun, Wacken Open Air a absolvovala turné po boku takých mien ako SIX FEET UNDER a ENTOMBED A. D. Nebolo to však len víťazstvom na švédskom Wacken Metal Battle v roku 2012, ale aj vďaka svojej unikátnej a pôvodom pestrej zostave, ktorými získala kapela nielen lokálnu, ale aj medzinárodnú pozornosť. Kapela má na svojom konte debutový album „Burning Insight“ z roku 2015, ktorý sa teší veľmi pozitívnym ohlasom v metalovej obci a z ktorého odznie väčšina skladieb na tomto turné. FRANTIC AMBER je známa svojimi nadupanými vystúpeniami plných energie, skvelých pódiových výkonov a jedinečnej charizmy.

POKERFACE
Prvou support kapelou na tomto turné je ruská úderka POKERFACE, ktorá od svojho vzniku v roku 2013 taktiež absolvovala obrovské množstvo koncertov na spoločných pódiách s velikánmi ako SEPULTURA, SODOM, OVERKILL, CHILDREN OF BODOM či VADER. Hudobne POKERFACE inklinujú k odkazom, ktoré so sebou priniesli protagonisti americkej a thrashovej školy ako SLAYER, TESTAMENT, SODOM a KREATOR – to všetko elegantne servírované skrz charizmatickú speváčku Alexandrou Lady Owl. Kapela na tomto turné predstaví songy zo svojho debutového albumu z roku 2015 „Divide and Rule“, ako aj čerstvý singel „Game On“.

ANGRY AGAIN
Hlavná predstava týchto Švajčiarov o tom, ako má znieť poriadny metal, je jasná – ťažké gitarové riffy, trhajúce bicie, ťaživé basové slapy, prenikavé sóla – to všetko ani príliš pomaly, ani príliš rýchlo. Kapela, fungujúca od roku 2010, má na konte 2 dlhohrajúce albumy a je známa tým, že živé vystúpenia sú ich najväčšou vášňou, o čom sú pripravení presvedčiť aj vás!

SUNLESS SKY
Line-up večera uzatvára pravý americký power metal v podaní SUNLESS SKY. Kapela má na konte debutový album z roku 2014 „Firebreather“, ktorému na chuť prídu najmä fanúšikovia nemeckých veteránov HELLOWEEN.

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa