MOONSPELL chystajú ďalší album. Novinky hlásia aj OBITUARY, AT THE GATES či DEEP PURPLE

MOONSPELL pracujú na novom albume. OBITUARY ponúkajú posledný singel pred vydaním nového albumu. Zmena v zostave AT THE GATES. DEEP PURPLE s novým klipom. Novinky majú aj DECAPITATED, HATE, BETWEEN THE BURIED AND ME a PHOBIA.

MOONSPELL

Portugalci MOONSPELL pracujú na novom albume s názvom „1755“. Ten bude v portugalčine a pojednávať bude o zemetrasení v Lisabone v roku 1755, známom aj ako „Veľké Lisabonské zemetrasenie“, ktoré v kombinácii s požiarmi a tsunami takmer zničilo celé mesto. Kapela je momentálne vo fáze pred-produkcie.

Death metaloví veteráni OBITUARY zverejnili nový singel s názvom „A Lesson in Vengeance“, pochádzajúci z ich novej radovky „Obituary“. Tá vyjde už čoskoro – 17. marca u Relapse Records.

Skupina AT THE GATES oznámila, že ich rady opustil gitarista Anders Björler. Björler vo svojom vyhlásení uviedol, že ide čisto o osobné rozhodnutie a týka sa to muzikantskej stránky, konkrétne o stratu vášne. Kapela ďalej uviedla, že pracuje na novom albume a hotové majú tri piesne.

Legendy DEEP PURPLE sa prezentujú novým videoklipom ku piesni „All I Got Is You“ z ich novej nahrávky „InFinite“. Tá uzrie svetlo sveta 7. apríla vďaka vydavateľstvu earMUSIC.

DECAPITATED dokončujú práce na novom a zatiaľ nepomenovanom albume, ktorého vydanie je naplánované na júl tohto roka prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Poľskí death/black metalisti HATE zverejnili lyric video k novej skladbe „Asuric Being“ z ich nového albumu „Tremendum“, ktorý vyjde 5. mája prostredníctvom Napalm Records.

Formácia BETWEEN THE BURIED AND ME vydá 28. apríla u Metal Blade Records nové DVD „Coma Ecliptic Live“, ktoré bude obsahovať záznam koncertu zo San Diega odohraného 4. októbra 2016, kde zahrali v celej dĺžke ich aktuálny počin „Coma Ecliptic“.

Grinderi PHOBIA sa hlásia s novým albumom „Lifeless God“, ktorý oficiálne vyjde 2. júna u Willowtip Records. Do kapely sa na novom albume vrátili bubeník Danny Walker, gitarista Leon Del Muerte a pôvodný gitarista Bruce Reeves. Nižšie nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „Damaged“.