Pondelková nádielka noviniek: OVERKILL, KVELERTAK, STEEL PANTHER a ďalší

OVERKILL, KVELERTAK a STEEL PANTHER s novými klipmi. MEMORIAM zverejnili nový song. CARACH ANGREN vydajú nový album. ADACTA chystajú nový album a nahrali nový klip.

OVERKILL

Thrash metalisti OVERKILL natočili nový videoklip ku skladbe „Shine On“, pochádzajúcej z ich aktuálnej radovky „The Grinding Wheel“.

Nóri KVELERTAK sa prezentujú novým obrazovým materiálom k songu „Bronsegud“. Ten nájdete na ich aktuálnej štúdiovke „Nattesferd“.

Glam metalová kapela STEEL PANTHER má nový klip ku skladbe „I Got What You Want“ z ich chystaného albumu „Lower the Bar“. Ten vychádza 24. marca u Kobalt Music Recordings.

Death metalová formácia MEMORIAM s členmi kapiel BOLT THROWER a BENEDICTION zverejnila lyric video k novej skladbe „Resistance“ z ich debutového materiálu „For the Fallen“, ktorý vyjde 24. marca prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Symfonickí black metalisti CARACH ANGREN vydajú 16. júna prostredníctvom Season of Mist nový album s názvom „Dance and Laugh Amongst the Rotten“, z ktorého zverejnili pieseň „Song for the Dead“.

Domáci crusteri ADACTA natočili ďalší DIY videoklip, tentokrát k songu „Zlosť“. Vo videu avizujú aj nový album s názvom „Zlo“, ktorý by mal vyjsť v septembri.