Pondelková smršť noviniek: RAMMSTEIN, VOLBEAT, BELPHEGOR, ENSLAVED a ďalší

RAMMSTEIN v máji s novým DVD. VOLBEAT majú nové lyric video. BELPHEGOR prezradili detaily o novom albume. ENSLAVED chystajú živák. Novinky hlásia aj LACUNA COIL, GRAVE DIGGER, TERROR a ADRENALINE MOB.

Nemci RAMMSTEIN vyrukovali pred pár dňami do kín so svojím koncertným filmom „Paris“. Vidieť ste ho mohli už aj v našich kinosálach. Spomínaný film vydajú 19. mája aj na DVD. Nižšie nájdete ukážku v podobe skladby „Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen?

Dánska formácia VOLBEAT sa prezentuje novým lyric videom ku skladbe „Black Rose“ z ich aktuálnej nahrávky „Seal the Deal & Let´s Boogie“.

Rakúski neznabohovia BELPHEGOR oznámili, že ich nový album sa bude volať „Totenritual“ a vyjde 15. septembra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Nóri ENSLAVED vydajú na Record Store Day (22. apríl) svoj vôbec prvý živák s názvom „Roadburn Live“. Materiál sa nahrával v roku 2015 počas vystúpenia na festivale Roadburn. Nižšie nájdete ukážku v podobe skladby „Death in the Eyes of Dawn“.

Kapela LACUNA COIL má nový videoklip ku skladbe „Blood, Tears, Dust“, pochádzajúcej z ich zatiaľ poslednej štúdiovky „Delirium“.

Power metalisti GRAVE DIGGER majú nový videoklip ku skladbe „Lawbreaker“ z ich albumu „Healed by Metal“, ktorý vyšiel v januári prostredníctvom Napalm Records.

Hardcoristi TERROR zverejnili nový klip ku piesni „Kill´Em Off“ pochádzajúcej z ich chystaného EP-čka „The Walls Will Fall“, ktoré vyjde 28. apríla u Pure Noise Records.

Kapela ADRENALINE MOB vydá 2. júna prostredníctvom Century Media Records nový album s názvom „We the People“.