PARADISE LOST nahrávajú nový album. Novinky hlásia aj TANKARD, HEAVEN SHALL BURN a iní

PARADISE LOST začínajú nahrávať nový album. TANKARD zverejnili artwork nového albumu. HEAVEN SHALL BURN, GRAND MAGUS a BODY COUNT s novými klipmi. GOROD a ALL THAT REMAINS zverejnili nové skladby. ACID FORCE vydalo debutový album.

PARADISE LOST

Britskí veteráni PARADISE LOST sa chystajú do štúdia Orgone, kde začnú nahrávať nový štúdiový album. Nahrávka ešte meno nedostala, ale mala by vyjsť ešte na konci tohto roka prostredníctvom Nuclear Blast Records. Odborný dohľad nad novým albumom bude mať opäť Jamie Gomez Arellano, ako tomu bolo aj na poslednej štúdiovke „The Plague Within“.

Thrasheri TANKARD zverejnili artwork ich nového albumu „One Foot in the Grave“, ktorý vyjde 2. júna prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records.

TANKARD – One Foot in the Grave

Metalcoristi HEAVEN SHALL BURN majú nový videoklip ku skladbe „Corium“, pochádzajúcej z ich aktuálnej nahrávky „Wanderer“.

Švédi GRAND MAGUS natočili nový obrazový materiál k songu „Freja´s Choice“. Ten nájdete na ich stále aktuálnej doske „Sword Songs“.

Rap metalová formácia BODY COUNT má nový videoklip k songu „Black Hoodie“ z ich nového albumu „Bloodlust“. Ten vyjde 31. marca u Century Media Records.

Technickí death metalisti GOROD vypustili do sveta novú skladbu „Being a Jerk“. Tú nájdete na ich novom, thrashovo ladenom EP-čku „Kiss the Freak“, ktoré vyjde 1. apríla pri príležitosti ich nadchádzajúceho turné s thrashovými spolkami WARBRINGER, HAVOK a EXMORTUS.

Američania ALL THAT REMAINS zverejnili lyric video k novej skladbe „Halo“ z ich chystanej radovky „Madness“, ktorá vyjde 28. apríla vďaka vydavateľstvu Razor & Tie.

Fáze dolaďovaní se úspěšně nachýlila ke zdárnému konci a banskobystričtí úderníci ACID FORCE, jejichž EP „Towards the Nuclear Load“ rozdrtilo na prach vše, co mu přišlo do cesty, v těchto dnech představují debut „Atrocity for the Lust“, který je velmi očekávaným albem letošního roku. K dispozici od 23. března v podobě digipacku s následnou vinylovou emisí prostřednictvím Support Underground. – Tlačová správa